Nits Gastronòmiques al Museu de Lleida amb Leonardo da VinciNoches Gastronómicas en el Museo de Lleida con Leonardo da Vinci

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La passió per la cuina de Leonardo da Vinci el farà protagonista de les Segones Nits gastronòmiques del Museu de Lleida els propers dijous 19 i 26 d’abril. El Museu de Lleida i el restaurant Jardí Clos han organitzat, amb la col·laboració i assessorament gastronòmic de la blocaire Anna Hallado (Canela en Rama) i el periodista Rafa Gimena (Como Pomona), aquesta activitat que es divideix en dues parts: una visita guiada per Miquel Sabaté del Museu i un sopar cuinat per Eugènia Besora (Jardí Clos) amb la col·laboració d’Hallado, que també comentarà, junt a Gimena, el sopar posterior al recorregut museístic.
El menú s’ha dissenyat prenent com a referència les notes de cuina conegudes com a Còdex Romanoff i que són atribuïdes a Leonardo; i consten d’entrants de canapès de polenta; esturió confitat i arrebossat amb gelatina d’herbes aromàtiques i melmelada de col; “cordon bleu” de pollastre amb púding blanc, cor de carxofa i cristalls de roses; i sorpresa de massapà, nous i panses i gelat de maduixa “ipso facto”. Tot amb vi, aigua i pa per només 30 euros. Les places són limitades.La pasión por la cocina de Leonardo da Vinci lo hará protagonista de las Segundas Noches gastronómicas del Museo de Lleida los próximos jueves 19 y 26 de abril. El Museo de Lleida y el restaurante Jardí Clos han organizado, con la colaboración y asesoramiento gastronómico de la bloguera Ana Hallado (Canela en Rama) y el periodista Rafa Gimena (Como Pomona), esta actividad que se divide en dos partes: una visita guiada por Miquel Sabaté del Museo y una cena cocinada por Eugenia Besora (Jardí Clos) con la colaboración de Hallado, que también comentará, junto a Gimena, la cena posterior al recorrido museístico.
El menú se ha diseñado tomando como referencia las notas de cocina conocidas como Códice Romanoff y que son atribuidas a Leonardo, y constan de entrantes de canapés de polenta; esturión confitado y rebozado con gelatina de hierbas aromáticas y mermelada de col ; “cordon bleu” de pollo con pudín blanco, corazón de alcachofa y cristales de rosas, y sorpresa de mazapán, nueces y pasas y helado de fresa “ipso facto”. Todo con vino, agua y pan por sólo 30 euros. Las plazas son limitadas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats