Mostra de Vins i Caves de CatalunyaMuestra de Vinos y Cavas de Catalunya

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La 29ª edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, tindrà lloc del 24 al 27 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè. L’organització, a càrrec de l’Incavi encara manté obert el període d’inscripció pels cellers.
Sens dubte es tracta d’una de les fires populars de vins més consolidades i que compta amb una gran afluència de públic, principalment barcelonins i turistes, que s’acosten a la Mostra per descobrir els vins i caves de les denominacions d’origen catalanes. Un gran aparador dels nous productes i, sobretot, una forma de donar a conèixer la cultura del vi a la ciutat de Barcelona.
Una de les grans novetats d’aquesta nova edició serà “El Celler de la Mostra”, una botiga on els visitants podran trobar tots aquells productes que han pogut conèixer i degustar a la Mostra.
Es tracta d’una iniciativa molt ben valorada pels cellers que s’estan inscrivint i que contribuirà a què el visitant trobi una àmplia oferta de vins i caves de Catalunya en un mateix espai.
També es crearan dos nous espais: una sala polivalent per tal d’organitzar actes i jornades al voltant del món del vi i, una sala de tast adreçada al públic assistent i on s’organitzaran sessions de tast dirigides per l’equip d’enòlegs de l’Incavi.
La passada edició, més de 200 persones van poder seguir aquestes sessions i, s’espera que aquest any, amb un espai només destinat al tast, aquesta xifra incrementi, ja que es tracta d’una de les activitats més exitoses de la Mostra.La 29ª edición de la Muestra de Vinos y Cavas de Cataluña, tendrá lugar del 24 al 27 de septiembre en el Moll de la Fusta de Barcelona, en el marco de las fiestas de la Mercè. La organización, a cargo de la Incavi todavía mantiene abierto el periodo de inscripción por las bodegas.
Sin duda se trata de una de las ferias populares de vinos más consolidadas y que cuenta con una gran afluencia de público, principalmente barceloneses y turistas, que se acercan a la Muestra para descubrir los vinos y cavas de las denominaciones de origen catalanas. Un gran escaparate de los nuevos productos y, sobre todo, una forma de dar a conocer la cultura del vino a la ciudad de Barcelona.
Una de las grandes novedades de esta nueva edición será “El Celler de la Mostra”, una tienda donde los visitantes podrán encontrar todos aquellos productos que han podido conocer y degustar en la Muestra.
Se trata de una iniciativa muy valorada por las bodegas que se están inscribiendo y que contribuirá a que el visitante encuentre una amplia oferta de vinos y cavas de Cataluña en un mismo espacio.
También se crearán dos nuevos espacios: una sala polivalente para organizar actos y jornadas alrededor del mundo del vino y, una sala de cata dirigida al público asistente y donde se organizarán sesiones de cata dirigidas por el equipo de enólogos del Incavi.
La pasada edición, más de 200 personas pudieron seguir estas sesiones y, se espera que este año, con un espacio sólo destinado a la cata, esta cifra incremente, puesto que se trata de una de las actividades más exitoses de la Muestra.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats