Vins, caves i tapes a la Fira del Vi de BossòstVinos, cavas y tapas en la Feria del Vino de Bossòst

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els restaurants Occitan, Quaeete Locs, La Trastienda i el pub Ke fay de la zona del carrer Major de Bossòst s’han sumat aquest darrer cap de setmana a les festes del poble amb la celebració de la Primera Fira del Vi d’aquesta localitat aranesa.
Durant la tarda vespre del divendres 14 d’agost, aquests establiments van oferir una vintena de referències de vins i caves de diferents cellers acompanyades de la seva corresponent tapa o “montadito” a un preu de 2,50 euros.
Ion Eli Aizpuru (La Trastienda) va explicar que tot i que aquest any s’ha organitzat la mostra amb poca anterioritat, amb més de temps, l’any vinent es podrà fer una cosa més gran.
“Es tractava de col·laborar amb el cartell de les festes de Bossòst i ajudar a fer una festa més completa” explica Aizpuru.
Els organitzadors també volen agrair la col·laboració dels seus proveïdors habituals que han facilitat els vins i caves a cada establiment.Los restaurantes Occitan, Quaeete Locs, La Trastienda y el pub Ke fay de la zona de la calle Mayor de Bossòst se han sumado este último fin de semana a las fiestas del pueblo con la celebración de la Primera Feria del Vino de esta localidad aranesa.
Durante la tarde noche del viernes 14 de agosto, estos establecimientos ofrecieron una veintena de referencias de vinos y cavas de diferentes bodegas acompañadas de su correspondiente tapa o “montadito” a un precio de 2,50 euros.
Ion Eli Aizpuru (La Trastienda) explicó que a pesar de que este año se ha organizado la muestra con poca anterioridad, con más de tiempo, el próximo año se podrá hacer una cosa más grande.
“Se trataba de colaborar con el cartel de las fiestas de Bossòst y ayudar a hacer una fiesta más completa” explica Aizpuru.
Los organizadores también quieren agradecer la colaboración de sus proveedores habituales que han facilitado los vinos y cavas a cada establecimiento.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats