Congrés Gastronòmic per a promocionar els productes localsCongreso Gastronómico para promocionar los productos locales

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La campanya de promoció agroalimentària i marca Lleida Qualitat de la Diputació de Lleida organitzarà per aquesta Fira de Sant Miquel un Congrés Gastronòmic, als baixos del Palau de Vidre, amb els productes de les Terres de Ponent i la participació de reconeguts cuiners catalans, associacions i gremis professionals, Consells Reguladors i de l’associació lleidatana All Cuiners.
Aquesta trobada gastronòmica, segons un pre-programa de treball establert, s’obrirà el matí del divendres 5 de setembre amb un taller de coca de recapte a càrrec del Gremi de Forners; també tindrà lloc un taller de caragols de xocolata que dirigirà el Gremi de Pastissers. Ambós tallers es repetiran el dilluns dia 28 de setembre.
Entre els cuiners foranis confirmats figuren Jordi Roca, germà de Joan Roca (Can Roca de Girona) que farà una ponència amb Pera de Lleida; Marc Gascons (Els Tinars de Llagostera), que explicarà versions de la coca de recapte; Nando Jubany (Can Jubany de Calldetenes); i Carles Gaig (Fonda Gaig de Barcelona) que exposarà elaboracions amb la Vedella dels Pirineus com a protagonista. Els cuiners pallaresos de La Xicoia impartiran una ponència el dilluns amb la girella com a protagonista.
Aquest primer Congrés Gastronòmic comptarà amb degustacions de productes i tastos dirigits, així com amb una zona d’exposició de productes agroalimentaris.La campaña de promoción agroalimentaria y marca Lleida Calidad de la Diputación de Lleida organizará para esta Feria de San Miguel un Congreso Gastronómico, en los bajos del Palau de Vidre, con los productos de las Tierras de Poniente y la participación de reconocidos cocineros catalanes, asociaciones y gremios profesionales, Consejos Reguladores y de la asociación leridana All Cuiners.
Este encuentro gastronómico, según un pre-programa de trabajo establecido, se abrirá la mañana del viernes 5 de septiembre con un taller de “coca de recapte” a cargo del Gremio de Panaderos; también tendrá lugar un taller de caracoles de chocolate que dirigirá el Gremio de Pasteleros. Ambos talleres se repetirán el lunes día 28 de septiembre.
Entre los cocineros foráneos confirmados figuran Jordi Roca, hermano de Joan Roca (Can Roca de Girona) que hará una ponencia con Pera de Lleida; Marc Gascones (Els Tinars de Llagostera), que explicará versiones de la “coca de recapte”; Nando Jubany (Can Jubany de Calldetenes); y Carles Gaig (Fonda Gaig de Barcelona) que expondrá elaboraciones con la Ternera del Pirineo como protagonista. Los cocineros pallaresos de La Xicoia impartirán una ponencia el lunes con la “girella” como protagonista.
Este primer Congreso Gastronómico contará con degustaciones de productos y catas dirigidas, así como con una zona de exposición de productos agroalimentarios.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats