Mongetada popular de Cuina VallèsJudiada popular de Cuina Vallès

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La setmana Cuina Vallès finalitzarà, el proper dissabte 24, amb un esmorzar de forquilla al Raval de Montserrat de Terrassa. Una mongetada popular que elaboraran, a partir de dos quarts d’onze del matí, els cuiners de Cuina Vallès amb 50 quilos de mongetes del ganxet de la Cooperativa Agrària de Sabadell.
Aquesta setmana s’organitza per tal de donar a conèixer i impulsar el col·lectiu Cuina Vallès i, d’aquesta manera, la cuina i els productes d’aquest territori.
El col·lectiu Cuina Vallès, format per nou restaurants del Vallès Occidental, ha organitzat la tercera edició de la setmana dedicada a la gastronomia d’aquest territori, amb la mongeta del ganxet com a producte estrella.La semana Cuina Vallès finalizará, el próximo sábado 24, con un almuerzo de tenedor en el Raval de Montserrat de Terrassa. Una judiada popular que elaborarán, a partir de las diez y media de la mañana, los cocineros de Cuina Vallès con 50 kilos de judías “del ganxet” de la Cooperativa Agraria de Sabadell.
Esta semana se organiza para dar a conocer e impulsar el colectivo Cuina Vallès y, de este modo, la cocina y los productos de este territorio.
El colectivo Cuina Vallès, formado por nueve restaurantes del Vallès Occidental, ha organizado la tercera edición de la semana dedicada a la gastronomía de este territorio, con la judía “del ganxet” como producto estrella.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats