Milfulls de poma golden amb salmó fumat i encenalls de parmesàTartaleta de manzana golden con salmón ahumado y tiras de parmesano

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients per a 4 persones: 150g de poma golden, 100g de salmó fumat, 150g d’almívar lleuger, 30g de formatge parmesà, sal, pebre rosa, anet, oli d’oliva verge extra, fulles verdes per decorar.

Preparació: Preparem un almívar lleuger amb sucre i aigua a parts iguals i el deixem reduir a foc viu. Tallem la poma en rodanxes molt primes i la cobrim amb l’almívar durant 24h. Finalment, ho reservem al frigorífic.
Per emplatar: Intercalem les rodanxes de poma golden, els filets de salmó fumat i els encenalls de parmesà fins a completar quatre capes. Afegim un raig d’oli d’oliva verge, una mica de pebre rosa i fulles d’anet.

Recepta elaborada per:

Restaurant Mannelli
C/Acadèmia, 19
Tel. 973 268 624. 25002 Lleida.
a/e mannelli@dibasson.comIngredientes para 4 personas: 150g de manzana golden, 100g de salmón ahumado, 150g de almíbar ligero, 30g de queso parmesano, sal, pimienta rosa, eneldo, aceite de oliva virgen extra, hojas verdes para decorar.

Preparación: Preparamos un almíbar ligero con azúcar y agua a partes iguales y lo dejamos reducir a fuego vivo. Cortamos la manzana en lonchas muy delgadas y la cubrimos con el almíbar durante 24h. Finalmente, lo reservamos al frigorífico.
Para emplatar: Intercalamos las lonchas de manzana golden, los filetes de salmón ahumado y las virutas de parmesano hasta completar cuatro capas. Añadimos un chorro de aceite de oliva virgen, un poco de pimienta rosa y hojas de eneldo.

Receta elaborada por:

Restaurante Mannelli
C/Acadèmia, 19
Tel. 973 268 624. 25002 Lleida.
a/e mannelli@dibasson.com

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats