Llenguado a la meunière de golden, panses i pinyons Lenguado a la meunière de golden, pasas y piñones

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients per a una persona: 1 llenguado, 1/2 poma golden, 100g de pinyons, 100g de panses, 1/3 d’un got de vi blanc, el suc d’una llimona i fulles de llorer.

Preparació: Pelem la poma golden, la tallem a dauets i la deixem a banda. Fregim el llenguado amb mantega. Quan estigui mig cuit afegim els dauets de poma, els pinyons, les panses i el suc de llimona.

Per emplatar: Col·loquem el llenguado al mig del plat i el cobrim amb els trocets de poma, panses i pinyons. Afegim una mica del suc que s’ha format en la cocció del plat i posem unes fulles de llorer com a element decoratiu.

Recepta elaborada per:

Restaurant Nou Forn del Nastasi
Ctra. d’Osca, km.2,5
Tel. 973 223 728. 25198 Lleida.
www.nastasi.esIngredientrs para una persona: 1 lenguado, 1/2 manzana golden, 100g de piñones, 100g de pasas, 1/3 de un vaso de vino blanco, el zumo de un limón y hojas de laurel.

Preparación: Pelamos la manzana golden, la cortamos a daditos y la dejamos a banda. Freímos el lenguado con mantequilla. Cuando esté medio cocido añadimos los daditos de manzana, los piñones, las pasas y el zumo de limón.

Para emplatar: Colocamos el lenguado en medio del plato y lo cubrimos con los trocitos de manzana, pasas y piñones. Añadimos un poco del zumo que se ha formado en la cocción del plato y ponemos unas hojas de laurel como elemento decorativo.

Receta elaborada por:

Restaurante Nou Forn del Nastasi
Ctra. d’Osca, km.2,5
Tel. 973 223 728. 25198 Lleida.
www.nastasi.es

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats