Milfulls de poma, cirera i foieMilhojas de poma, cereza y foie

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients per a 1 persona: 50g de cireres madures, 40g de poma golden, 30g de foie micuit, 10cl de licor de Cassís, 5g de sucre, 5g de sal, 2g de pebre, 10g de farina, 10cl d’oli, 15g de mantega.

Preparació: Tallem una poma golden de dalt a baix amb un tallapastes quadrat. D’aquesta manera aconseguirem la forma de cub. Desossem unes 25 cireres amb molt de compte per no canviar la forma de la fruita i les confitem amb mantega, sucre, un raig d’aigua i una mica de licor de Cassís. Un cop les cireres estan confitades, tallem en làmines la poma i el micuit de foie i muntem el milfulls intercalant la poma amb el foie i les cireres. Un cop muntat, el deixem reposar uns minuts a la nevera. Per emplatar: Fem uns pètals de poma i els fregim amb farina. Col·loquem el timbal al plat i hi posem el milfulls deixant el foie com a darrera capa. Amb un bufador caramelitzem el foie i tot seguit decorem la base del plat amb el suc que havíem guardat de confitar les cireres.

Recepta elaborada per:

Restaurant Llavorsí-Hotel Zenit Lleida
C/ General Brito, 21
Tel. 973 229 191. 25007 Lleida.
www.zenithoteles.comIngredients per a 1 persona: 50g de cerezas maduras, 40g de manzana golden, 30g de foie micuit, 10cl de licor de Cassís, 5g de azúcar, 5g de sal, 2g de pimienta, 10g de harina, 10cl de aceite, 15g de mantequilla.

Preparació: Cortamos una manzana golden de arriba abajo con un cortapastas cuadrado. De este modo conseguiremos la forma de cubo. Deshuesamos unas 25 cerezas con mucho cuidado para no cambiar la forma de la fruta y las confitamos con mantequilla, azúcar, un poco de agua y un poco de licor de Cassís. Una vez las cerezas están confitadas, cortamos en láminas la manzana y el micuit de foie y montamos el milhojas intercalando la manzana con el foie y las cerezas. Una vez montado, lo dejamos reponer unos minutos en la nevera.
Para emplatar: Hacemos unos pétalos de manzana y los freímos con harina. Colocamos el tambor en el plato y ponemos el milhojas dejando el foie como última capa. Con un soplete caramelizamos el foie y a continuación decoramos la base del plato con el zumo que habíamos guardado de confitar las cerezas.

Receta elaborada por:

Restaurante Llavorsí-Hotel Zenit Lleida
C/ General Brito, 21
Tel. 973 229 191. 25007 Lleida.
www.zenithoteles.com

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats