Més de 500 menús a la mostra “del paisatge a la cuina” de la NogueraMás de 500 menús en la muestra “del paisatge a la cuina” de la Noguera

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Noguera Cuina valora molt positivament la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques “del paisatge a la cuina”. L’associació calcula que entre els dies 12 de novembre i 12 de desembre, els onze establiments participants han servit una xifra superior als 500 menús, segons ha explicat Josep Antoni Sánchez, president de l’associació de cuiners.
Els restauradors organitzadors de les jornades es van reunir el passat dimecres, dia 15 de desembre, per fer valoració de la campanya i sortejar set dinars o sopars per a dues persones entre els comensals que van participar en la promoció. Ramona Besora (Tudela de Segre), Mariló Lapa (Balaguer), Antonio Saiz (Balaguer), Maria Dolors Ortega (Lleida), Justo Flores (Vallfogona de Balaguer), Rosa Maria Ribes (Alcarràs) i Joan Anglés (Mollerussa) han estat els agraciats.
Els restaurants participants en aquesta edició de les jornades han estat Cal Farré i El Dien, de Vallfogona de Balaguer; Cal Pepito, Cal Xirricló i L’Espígol, de Balaguer; Casa Mercè, de Fontdepou; el restaurant del Monestir de les Avellanes, d’Os de Balaguer; La Solana, de Foradada; Lo Ponts, de Ponts; Rialb, de Gualter; i Roma, de Cubells.Noguera Cuina valora muy positivamente la tercera edición de las Jornadas Gastronómicas “del paisatge a la cuina”. La asociación calcula que entre los días 12 de noviembre y 12 de diciembre, los once establecimientos participantes han servido una cifra superior a los 500 menús, según explicó José Antonio Sánchez, presidente de la asociación de cocineros.
Los restauradores organizadores de las jornadas se reunieron el pasado miércoles, día 15 de diciembre, para hacer valoración de la campaña y sortear siete comidas o cenas para dos personas entre los comensales que participaron en la promoción. Ramona Besora (Tudela de Segre), Mariló Lapa (Balaguer), Antonio Saiz (Balaguer), María Dolores Ortega (Lérida), Justo Flores (Vallfogona de Balaguer), Rosa María Ribes (Alcarràs) y Joan Inglés (Mollerussa) han sido los agraciados.
Los restaurantes participantes en esta edición de las jornadas han sido Cal Farré y El Dien, de Vallfogona de Balaguer, Cal Pepito, Cal Xirricló y La Lavanda, de Balaguer, Casa Mercè, de Fontdepou, el restaurante del Monasterio de las Avellanes, de ‘Os de Balaguer, La Solana, de Foradada; Lo Puentes, de Ponts, Rialb, de Gualter, y Roma, de Cubells.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats