Bona puntuació de Peñín al celler IriusBuena puntuación de Peñín en la bodega Irius

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Celler Irius (DO Somontano) es congratula de la bona qualificació que ha obtingut a les darreres puntuacions de tast de José Peñín, que ha arribat a valorar l’Irius Premium amb 93 punts.
La Guia Peñín dels Vins d’Espanya 2011, en la seva edició XXI, ha batut el seu propi rècord en tastar, aquest any, 9.400 vins -700 vins més que en la seva passada edició.
Per elaborar Irius Premium només se selecciona l’1,5% de la producció, arribant a estrenar 2 barriques de Roure Francès Premium. La criança sobre els seus propis sediments durant 20 mesos li ha donat elegància i aromes de fruita especiades. Irius Premium és la màxima expressió del celler.
Absum Varietals Blanc, coupage de Gewürztraminer, Chardonnay i Pinot Noir, ha enamorat a experts a nivell nacional i internacional, atorgant-li 90 Punts en la Guia Peñín i la Medalla d’Or en el Concurs Mundial de Brussel·les.
D’altra banda, Absum Col·lecció Merlot ja va ser catalogat per José Peñín com el Millor Merlot d’Espanya i aquest espectacular vi ha demostrat la seva reeixida trajectòria a través de les seves anyades 2004, 2005 i 2006.La Bodega Irius (DO Somontano) se congratula de la buena calificación que ha obtenido en las últimas puntuaciones de cata de José Peñín, que ha llegado a valorar la Irius Premium con 93 puntos.
La Guía Peñín de los Vinos de España 2011, en ​​su edición XXI, ha batido su propio récord en probar, este año, 9.400 vinos -700 vinos más que en su pasada edición.
Para elaborar Irius Premium sólo se selecciona el 1,5% de la producción, llegando a estrenar 2 barricas de Roble Francés Premium. La crianza sobre sus propios sedimentos durante 20 meses le ha dado elegancia y aromas de fruta especiadas. Irius Premium es la máxima expresión de la bodega.
Absum Varietales Blanco, coupage de Gewürztraminer, Chardonnay y Pinot Noir, ha enamorado a expertos a nivel nacional e internacional, otorgándole 90 puntos en la Guía Peñín y la Medalla de Oro en el Concurso Mundial de Bruselas.
Por otra parte, Absum Colección Merlot ya fue catalogado por José Peñín como el Mejor Merlot de España y este espectacular vino ha demostrado su exitosa trayectoria a través de sus añadas 2004, 2005 y 2006.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats