El caneló de trompeta i pintada de Casa Pedro guanya el XVI Concurs de Tapes de SaragossaEl canelón de trompeta y pintada de Casa Pedro gana el XVI Concurso de Tapas de Zaragoza

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els germans Luis Antonio i Javier Carcas Armingol, del restaurant Casa Pedro de Saragossa –al carrer Cadena, número 6– han estat els guanyadors del XVI Concurs de Tapes de Saragossa. Així, una creació pròpia com el caneló de trompeta de la mort i pintada, amb salsa de boletus i cruixent de patata violeta ha estat la mereixedora del guardó.
La prensa local i el públic en general, mitjançant les xarxes socials, s’han felicitat pel reconeixement del jurat.
El concurs de tapes de Saragossa, organitzat per l’Associació d’Empresaris de Cafès i Bars de Saragossa i província, es va fer entre el 16 i el 26 de novembre, té una llarga tradició i s’ha convertit en un referent nacional entre els concursos de tapes.Los hermanos Luis Antonio y Javier Carcas Armingol, del restaurante Casa Pedro de Zaragoza-en la calle Cadena, número 6 – han sido los ganadores del XVI Concurso de Tapas de Zaragoza. Así, una creación propia como el canelón de trompeta de la muerte y pintada, con salsa de boletus y crujiente de patata violeta ha sido la merecedora del galardón.
La prensa local y el público en general, mediante las redes sociales, se han felicitado por el reconocimiento del jurado.
El concurso de tapas de Zaragoza, organizado por la Asociación de Empresarios de Cafés y Bares de Zaragoza y provincia, se realizó entre el 16 y el 26 de noviembre, tiene una larga tradición y se ha convertido en un referente nacional entre los concursos de tapas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats