Meritxell Lecha i Laia Mas, millors cambreresMeritxell Lecha y Laia Mas, mejores camareras

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Les alumnes de l’Escola de Restauració de Barcelona, Meritxell Lecha i Laia Mas van ser les guanyadores del concurs de Joves Cambrers (i cambreres) que va organitzar la Federació d’Hosteleria a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida amb motiu de la Diada de l’Hosteleria, el passat dilluns dia 24 d’abril.
Els joves Jordi Berñié i Ivan Badia, del restaurant lleidatà (El Galeó) van ser els segon classificats.
Les ecoles van tornar a demostrar l’alt nivell dels seus alumnes en aconseguir la tercera posició Jordi Llanes i Joan Puy, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, amfitriona de la prova.
Una desena de parelles de cambrers van participar en aquest motivador concurs que va repartir tres premis de 1.000, 750 i 500 euros, respectivament.Las alumnas de la Escuela de Restauración de Barcelona, Maritxel Lecha y Laia Mas fueron las ganadoras del concurso de Jóvenes Camareros (y camareras) que organizó la Federación de Hostelería en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida con motivo de la Fiesta de la Hostelería, el pasado lunes día 24 de abril.
Los jóvenes Jordi Berñié e Ivan Bahía, del restaurante leridano (El Galeó) fueron los segundos clasificados.
Las escuelas volvieron a demostrar el alto nivel de sus alumnos al conseguir la tercera posición Jordi Lanas y Joan Puy, de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, anfitriona de la prueba.
Una decena de parejas de camareros participaron en este motivador concurso que repartió tres premios de 1.000, 750 y 500 euros, respectivamente.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats