Festival caragoler al Paradís TemporadaFestival caracolero en el Paradís Temporada

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El públic barceloní que durant aquesta setmana s’està apropant fins el Restaurant Paradís Temporada de la Ciutat Comtal per a gaudir de la cuina del caragol, dins el programa de la Setmana Gastronòmica de l’Aplec, troba un autèntic festival caragoler assaborint un menú de degustació molt acurat. Paradís Temporada obre aquest menú amb un aperitiu amb una broqueta de caragols i allioli de codony i una torrada gratinada amb sofregit lleidatà i caragol. D’entrant, comencem amb una sopa de pa amb tomàquet amb bocinets i caragols; seguim amb arròs amb bolets i caragols i botifarra cuita amb mongetes i caragols, com a plats principals. Un sorbet de poma de Lleida clou aquest festival culinari.
La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) tanca aquest cap de setmana a Barcelona la tercera edició d’aquestes jornades gastronòmiques dedicades al caragol que enguany també han seduït comensals per les capitals catalanes de Girona i Tarragona, així com a Madrid.El público barcelonés que durante esta semana se está acercando hasta el Restaurante Paradís Temporada de la Ciudad Condal para disfrutar de la cocina del caracol, dentro del programa de la Semana Gastronómica del Aplec, encuentra un auténtico festival caracolero saboreando un menú de degustación muy esmerado. Paradís Temporada abre este menú con un aperitivo con una brocheta de caracoles y alioli de membrillo y una tostada gratinada con sofrito leridano y caracol. De entrante, empezamos con una sopa de pan con tomate con tropezones y caracoles; seguimos con arroz con setas y caracoles y morcilla cocida con judías y caracoles, como platos principales. Un sorbete de manzana de Lleida cierra este festival culinario.
La Federación de Colles del Aplec del Caracol de Lleida (Fecoll) cierra este fin de semana en Barcelona la tercera edición de estas jornadas gastronómicas dedicadas al caracol que este año también han seducido comensales por las capitales catalanas de Girona y Tarragona, así como en Madrid.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats