Menú executiu d’alt nivell a l’NH PirineosMenú ejecutivo de alto nivel en el NH Pirineos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Miquel Martínez, com a cap de cuina, i Ramon Argelich, com a responsble del menjador, són el tàndem responsable d’un menú executiu d’alt nivell gastronòmic que cada migdia ofereix l’hotel NH Pirineos (Gran Passeig de Ronda, 63).
Contrastos d’amanides, llamàntol, xerès i porradell; crema de patata saltada amb bolets silvestres; pastís de calçots o canalons farcits de bolets i foie poden ser alguns dels entrants. Als segons plats, entre els peixos trobarem tronquet de lluç o altres propostes com suquet de pescadors, gambes i cloïsses; pel que fa a les carns, trobem manetes de porc a la graella amb bolets i espinacs o galta ibèrica i moniato a la graella. Les postres són acurades en la presentació, ideals per a gormants del dolç. Si volem evitar el sucre, també podem demanar fruita.
Tot per 16 euros més IVA. Aquesta fórmula també ens ofereix alguns vins que es poden demanar per copes.Miquel Martínez, como jefe de cocina, y Ramon Argelich, como responsable del comedor, son el tándem responsable de un menú ejecutivo de alto nivel gastronómico que cada mediodía ofrece el hotel NH Pirineos (Gran Paseo de Ronda, 63).
Contrastes de ensaladas, bogavante, jerez y ajo-puerro; crema de patata saltada con setas silvestres; pastel de “calçots” o canalones rellenos de setas y foie pueden ser algunos de los entrantes. En los segundos platos, entre los pescados encontraremos tronquito de merluza u otras propuestas como “suquet” de pescadores, gambas y almejas; en cuanto a las carnes, encontramos manitas de cerdo a la parrilla con setas y espinacas o mejilla ibérica y moniato a la parrilla. Los postres son esmerados en la presentación, ideales para sibaritas del dulce. Si queremos evitar el azúcar, también podemos pedir fruta.
Todo por 16 euros más IVA. Esta fórmula también nos ofrece algunos vinos que se pueden pedir por copas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats