Menú d’Alemanya per sopar a l’Alt BerlínMenú de Alemania para cenar en el Alt Berlín

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Cerveseria Taverna Alt Berlin (carrer Bonaire) és l’establiment responsable d’organitzar la saborosa Quinzena d’Alemanya amb què el Departament d’aquesta llengua de l’Escola Oficial d’Idiomes està celebrant el 20è Aniversari del centre lleidatà.
Com a aperitiu, podem obrir el sopar (no hi ha servei de migdia) amb patata amb salsa alemanya. El primer plat és una amanida amb arengades alemanyes. I a l’hora del plat principal podem optar entre assortiment de frankfurts, steak de carn especiada a la barbacoa o braó de porc a l’estil Alt Berlin.
De postres ens podem deixar seduir per un original xupito de galeta de xocolata, licor de crema i gelat de nous de macadàmia.
Tot aquest menú, amb una canya de cervesa, el tastem per 18 euros, iva inclòs, fins el proper dijous, dia 30 de novembre.La Cerveseria Taverna Alt Berlin (carrer Bonaire) es el establecimiento responsable de organizar la sabrosa Quincena de Alemania con que el Departamento de esta lengua de la Escuela Oficial de Idiomas está celebrando el 20º Aniversario del centro leridano.
Como aperitivo, podemos abrir la cena (no hay servicio de mediodía) con patata con salsa alemana. El primer plato es una ensalada con sardinas alemanas. Y a la hora del plato principal podemos optar entre surtido de frankfurts, steak de carne especiada a la barbacoa o garrones de cerdo al estilo Alt Berlin.
De postres nos podemos dejar seducir por un original chupito de galleta de chocolate, licor de crema y helado de nuevos de macadamia.
Todo este menú, con una caña de cerveza, lo probamos por 18 euros, iva incluido, hasta el próximo jueves, día 30 de noviembre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats