Menú casolà amb copa de cava i aperitiuMenú casero con copa de cava y aperitivo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Julia Aragón, des de la cuina i Jessica León, en sala, a més de mare i filla, són les responsables del servei de migdia del restaurant Casa Julia (Francesc Macià 13-15). Un establiment que en poques setmanes, van obrir a finals de setembre, ha posicionat un menú del dia diferenciat en el servei i el menjar casolà. Una copeta de cava i l’aperitiu de la Julia obre un menú ric en primers per a tots els gustos amb plats com els porros gratinats amb gambes i salmó; pebrots farcits de brandada de bacallà; amanida fresca amb arbequines o faves riojanes amb morro i orella.
De segon, entre altres, podem trobar galtes de vedella amb Oporto, lluç a l’estil Orio, llom a la sal, graellada de carn, o peus de porc. El flam de poma o l’arròs amb llet són dos dels tancaments d’un menú que podem assaborir de dilluns a diumenge per 15 euros, amb vi de Denominació d’Origen i cafè.Julia Aragón, desde la cocina y Jessica León, en sala, además de madre e hija, son las responsables del servicio de mediodía del restaurante Casa Julia (Francesc Macià 13-15). Un establecimiento que en pocas semanas, abrieron a finales de septiembre, ha posicionado un menú del día diferenciado en el servicio y la comida casera. Una copita de cava y el aperitivo de Julia abre un menú rico en primeros para todos los gustos con platos como los puerros gratinados con gambas y salmón; pimientos rellenos de brandada de bacalao; ensalada fresca con arbequinas o habas riojanas con morro y oreja.
De segundo, entre otros, podemos encontrar mejillas de ternera con Oporto, merluza al estilo Orio, lomo a la sal, parrillada de carne, o pies de cerdo. El flan de manzana o el arroz con leche son dos de los cierres de un menú que podemos saborear de lunes a domingo por 15 euros, con vino de Denominación de Origen y café.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats