Menú de la Quinzena França al GardenyMenú de la Quincena Francia en el Gardeny

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Restaurant Gardeny (Salmerón, 45) ofrereix fins dijous, dia 30 de novembre, el menú de la quinzena de França amb motiu del vintè aniversari de l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida. Una vichyssoise templada obre un menú recreat en la cuina més propia del país veí.
El salmó marinat a l’eneldo amb torradetes amb mantega i formatge roquefort i l’amanida niçoisse són les opcions de primer plat. Com a plats principals, el comensal pot escollir entre la mousse de fruits de mar amb crema suau de pebrots, el medalló de filet de vedella al Cafè de París o suprema de llobarro en papillotte amb verduretes de temporada. Un tatin de poma tanca aquest viatge gastronòmic que es pot degustar tant al migdia com a la nit per 25 euros amb el vi i el cafè, inclòs.El Restaurante Gardeny (Salmerón, 45) ofrece hasta el jueves, día 30 de noviembre, el menú de la quincena de Francia con motivo del vigésimo aniversario de la Escuela Oficial de Idiomas de Lleida. Una vichyssoise templada abre un menú recreado en la cocina más propia del país vecino.
El salmón marinado al eneldo con tostaditas con mantequilla y queso roquefort y la ensalada niçoisse son las opciones de primer plato. Como platos principales, el comensal puede escoger entre la mousse de frutos de mar con crema suave de pimientos, el medallón de filete de ternera al Café de París o suprema de lubina en papillotte con verduritas de temporada. Un tatin de manzana cierra este viaje gastronómico que se puede degustar tanto a mediodía como la noche por 25 euros con el vino y el café, incluido.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats