Menú amb plats i servei de carta a Cal XirriclóMenú con platos y servicio de carta en Cal Xirricló

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Rissotto amb trompetes de la mort, amanida de “ceviche” de mero o raviolis de peus de porc amb crema de bolets són alguns dels primers plats que podem degustar al menú del dia de Cal Xirricló (Dr. Fleming 53 de Balaguer).
A l’hora dels segons, continuem trobant plats propis de carta: llobarro amb escabetx de cítrics, galta de vedella confitada amb rossinyols, mandonguilles amb xipironets, magret d’ànec amb codonyat…
Juan Manuel Sancho és l’autor d’aquesta cuina tan oberta a la tradició com a la fusió de nous ingredients; mentre que Francesc Molins és el propietari i responsable de sala de l’establiment.
De postres podem optar per la reposteria de la casa (tiramissú, pastís de formatge…), iogurt casolà o tot tipus de plats amb fruites del país i exòtiques.
Tot per 15 euros, IVA inclòs, amb un vi de granel del Priorat.Risotto con trompetas de la muerte, ensalada de “ceviche” de mero o raviolis de pies de cerdo con crema de setas son algunos de los primeros platos que podemos degustar al menú del día de Cal Xirricló (Dr. Fleming 53 de Balaguer).
A la hora de los segundos, continuamos encontrando platos propios de carta: lubina con escabeche de cítricos, mejilla de ternera confitada con “rossinyols”, albóndigas con chipirones, magret de pato con membrillo…
Juan Manuel Sancho es el autor de esta cocina tan abierta a la tradición como la fusión de nuevos ingredientes; mientras que Francesc Molins es el propietario y responsable de sala del establecimiento.
De postres podemos optar por la repostería de la casa (tiramisú, pastel de queso…), yogur casero o todo tipo de platos con frutas del país y exóticas.
Todo por 15 euros, IVA incluido, con un vino de granel del Priorato.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats