Medalla turística per Rosa Sort i Diploma turístic per La SolanaMedalla turística para Rosa Sort y Diploma turístico para La Solana

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa va reconèixer amb els Guardons del Turisme de Catalunya 2006 la trajectòria dels empresaris i entitats turístiques, premiant Rosa Sort i Boixadera de la Seu d’Urgell i el Restaurant La Solana de Foradada, el passat desembre.
Així, en el cas de les comarques lleidatanes, s’atorga una Medalla turística a Rosa Sort i Boixadera, de l’hotel Andria de la Seu d’Urgell. Filla i néta d’hostalers, als 14 ja va començar a fer-se càrrec de la recepció de l’hotel. Rosa Sort és sòcia fundadora de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, de la Federació d’Hostaleria de Lleida i de Gourmethotels, entre d’altres. És membre de la fundació Institut Català de la Cuina i col·labora en el “Corpus culinari de la Cuina Catalana”.
Pel que fa al Diploma turístic, aquest fou per al Restaurant La Solana, de Foradada. Ubicat en un edifici del segle XIX, aquest establiment aposta per la cuina tradicional, presentada de forma original i innovadora. Al capdavant, Josep Antoni Sánchez i Ricard Zamora, que potencien els productes de la terra i participen activament en la promoció del territori del Montsec.
El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, juntament amb el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, van presidir el lliurament d’aquests guardons, en el marc de la vint-i-unena edició de la Nit del Turisme de Catalunya.
La Generalitat de Catalunya reconeix anualment amb els Guardons del Turisme professionals, empreses i entitats del sector que, amb el seu esforç, han contribuït al desenvolupament del turisme a Catalunya. En l’edició d’enguany, el Govern català ha concedit 22 guardons: 2 Guardons d’Honor, 10 Medalles Turístiques i 10 Diplomes Turístics. El Departamento de Innovación, Universidades y Empresa reconoció con los Galardones del Turismo de Cataluña 2006 la trayectoria de los empresarios y entidades turísticas, premiando Rosa Sort y Boixadera de la Seu d’Urgell y el Restaurante La Solana de Foradada, el pasado diciembre.
Así, en el caso de las comarcas leridanas, se otorga una Medalla turística a Rosa Sort y Boixadera, del hotel Andria de la Seu d’Urgell. Hija y nieta de hostaleros, a los 14 ya empezó a hacerse cargo de la recepción del hotel. Rosa Sort es socia fundadora de la Asociación de Hostelería del Alt Urgell, de la Federación de Hostelería de Lleida y de Gourmethotels, entre otros. Es miembro de la fundación Instituto Catalán de la Cocina y colabora en el “Corpus culinario de la Cocina Catalana”.
En cuanto al Diploma turístico, éste fue para el Restaurante La Solana, de Foradada. Ubicado en un edificio del siglo XIX, este establecimiento apuesta por la cocina tradicional, presentada de forma original e innovadora. Al frente, Josep Antoni Sánchez y Ricard Zamora, que potencian los productos de la tierra y participan activamente en la promoción del territorio del Montsec.
El presidente de la Generalitat de Cataluña, José Montilla, junto con el consejero de Innovación, Universidades y Empresa, Josep Huguet, presidieron la entrega de estos galardones, en el marco de la vigesimoprimera edición de la Noche del Turismo de Cataluña.
La Generalitat de Cataluña reconoce anualmente con los Galardones del Turismo profesionales, empresas y entidades del sector que, con su esfuerzo, han contribuido al desarrollo del turismo en Cataluña. En la edición de este año, el Gobierno catalán ha concedido 22 galardones: 2 Galardones de Honor, 10 Medallas Turísticas y 10 Diplomas Turísticos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats