Regals amb molt de gustRegalos con mucho gusto

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Més enllà del vi, el cava i el xampany, són mil els productes gastronòmics que podem demanar als Reis Mags. De fet, tota mossegada agraïda pot ser un bon regal. Licors, conserves, embotits, formatgets, té, café, melmelades, pasta… No acabaríem mai.
Amb la companyia de Rubén Angulo (Almenara Gourmet) repassem les possibiliats. D’Itàlia ens arriba tot tipus de pasta, acolorida per tinta de calamar o verdures com la pastanaga i els espinacs. Els Pannettone són el postres italians típics d’aquestes festes.
Entre les melmelades en tenim, per 2,60 euros, de fetes a Boltaña (L’Hort d’Andení) amb tomata, poma, mores, cireres, maduixes, prunes o pastanaga i poma, entre altres. Les confitures franceses (Lucien Georgelin) també s’han fet un forat a Lleida i, per 3,90 euros, podem tastar les de violetes, roses i tot tipus de fruites. Des d’Essex (Anglaterra) ens arriben les Wilking & Songs (5,10 euros) amb especialitats molt elaborades amb gerds i cointreau o préssec amb armanyac.
Entre els cafès o infusions destaquen el tè blanc i el vermell Pu Erth; així com els cafès Kenya AA o el Jamaica Blue Mountain.
El caviar Nacarri de la localitat aranesa de Lés i les especialitats d’ànec i oca com el foie o el “Torchon” cuit amb el mateix caldo de l’oca destaquen als refrigerats, entre embotits i formatges.
Pel que fa als licors cal esmentar les edicions de luxe de grapes italianes amb diverses ampolles decoratives; fins i tot en trobem amb escames d’or. Aquest any també podem trobar polvoritzadors d’aquest licor italià per donar aroma al cafè o als cigars.
Fem bondat i que aquesta nit els Reis Mags ens deixin regals amb molt de gust. Que l’espirit de Nadal ens duri fins el proper 24 de desembre d’aquest no any 2007.Más allá del vino, el cava y el champán, son mil los productos gastronómicos que podemos pedir a los Reyes Magos. De hecho, todo mordisco agradecido puede ser un buen regalo. Licores, conservas, embutidos, quesos, té, café, mermeladas, pasta… No acabaríamos nunca.
Con la compañía de Rubén Angulo (Almenara Gourmet) repasamos las posibilidades. De Italia nos llega todo tipo de pasta, coloreada por tinta de calamar o verduras como la zanahoria y las espinacas. Los Pannettone son el postres italianos típicos de estas fiestas.
Entre las mermeladas tenemos, por 2,60 euros, de hechas en Boltaña (L’Hort d’Andení) con tomate, manzana, moras, cerezas, fresas, ciruelas o zanahoria y manzana, entre otras. Las confituras francesas (Lucien Georgelin) también se han hecho un agujero en Lleida y, por 3,90 euros, podemos probar las de violetas, rosas y todo tipos de frutas. Desde Essex (Inglaterra) nos llegan las Wilking & Songs (5,10 euros) con especialidades muy elaboradas con frambuesas y cointreau o melocotón con armañac.
Entre los cafés o infusiones destacan el té blanco y el rojo Pu Erth; así como los cafés Kenia AA o el Jamaica Blue Mountain.
El caviar Nacarri de la localidad aranesa de Lés y las especialidades de pato y ganso como el foie o el “Torchon” cocido con el mismo caldo del ganso destacan a los refrigerados, entre embutidos y quesos.
En cuanto a los licores hay que mencionar las ediciones de lujo de grapas italianas con varias botellas decorativas; incluso encontramos con escamas de oro. Este año también podemos encontrar pulverizadores de este licor italiano para dar aroma al café o a los cigarros.
Portémonos bien y que esta noche los Reyes Magos nos dejen regalos con mucho gusto. Que el espíritu de Navidad nos dure hasta el cercano 24 de diciembre de este nuevo año 2007.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats