Mateu Blanch s’estrena a Madrid Fusión com a nou Xef Corporatiu de DistformMateu Blanch se estrena en Madrid Fusión como nuevo Chef Corporatiu de Distform

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El jove xef lleidatà s’estrena aquest dies com a Xef Corporatiu de l’empresa lleidatana de maquinària per a l’hostaleria Distform i ho fa amb la presentació d’un nou forn a Madrid Fusión, congrés professional que se celebra aquesta setmana a la capital d’Espanya.
Distform també ha inaugurat aquest gener una Aula Gastronòmica a l’Escola d’Hostaleria d’Alcalà d’Henares apadrinada pel reconegut Paco Roncer.
Aquesta companyia d’equipaments per a cuines professionals –Distform– ha desenvolupat un forn d’alta precisió que permet la cocció a baixes temperatures amb resultats excel·lents. La cocció a baixa temperatura és la preferida pels cuiners més prestigiosos perquè és més respectuosa amb les matèries primeres i permet ressaltar els sabors dels aliments. Per això, grans xefs com Joan Roca o Jorge de Andrés ja estan utilitzant el forn de precisió TekTherm.
Es tracta d’un forn de nova generació que incorpora la Tecnologia TSC, un control tecnològic patentat per l’empresa Distform capaç d’oferir la millor precisió i homogeneïtat de resultats tant en la cocció com en la regeneració. TekTherm garanteix una temperatura de cocció amb una precisió constant així com uns resultats estandarditzats del sistema de regeneració. Tot el procés queda controlat de forma fàcil i intuïtiva.El joven chef leridano se estrena estos días como Chef Corporativo de la empresa leridana de maquinaria para la hostelería Distform y lo hace con la presentación de un nuevo horno en Madrid Fusión, congreso profesional que se celebra esta semana en la capital de España.
Distform también ha inaugurado este enero un Aula Gastronómica en la Escuela de Hostelería de Alcalá de Henares apadrinada por el reconocido Paco Roncar.
Esta compañía de equipamientos para cocinas profesionales -Distform- ha desarrollado un horno de alta precisión que permite la cocción a bajas temperaturas con resultados excelentes. La cocción a baja temperatura es la preferida por los cocineros más prestigiosos porque es más respetuosa con las materias primas y permite resaltar los sabores de los alimentos. Por ello, grandes chefs como Joan Roca o Jorge de Andrés ya están utilizando el horno de precisión TekTherm.
Se trata de un horno de nueva generación que incorpora la Tecnología TSC, un control tecnológico patentado por la empresa Distform capaz de ofrecer la mejor precisión y homogeneidad de resultados tanto en la cocción como en la regeneración. TekTherm garantiza una temperatura de cocción con una precisión constante así como unos resultados estandarizados del sistema de regeneración. Todo el proceso queda controlado de forma fácil e intuitiva.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats