Mateu Blanch Olaya guanya el XX Concurs de Joves Cuiners, Àngel MoncusíMateu Blanch Olaya gana el XX Concurso de Jovenes Cocineros, Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Mateu Blanch Olaya, segon cap de cuina del restaurant Càssia de Lleida, ha estat el guanyador de la XXa Edició del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, que es va celebrar durant el dia d’ahir a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Lleida, amb l’organització de la Federació d’Hosteleria i el centre docent.

Francesc Xavier Benet (Hostal Benet de les Borges Blanques) va guanyar els Millors Postres; Antonio Sáez (Lasarte de Barcelona), la Millor Tècnica i Desenvolupament en Cuina; i Joan Burgués, també de Càssia, va obtenir la recepta més original. El colomí i la fruita de Lleida van ser els protagonistes del plat principal i de les postres que els participants van haver d’elaborar i presentar davant del jurat.

Aquesta edició ha estat singular ja que la participació estava reservada als joves guanyadors d’anteriors certàmens i finalment van ser nou els cuiners que van aceptar el repte.

A més dels guanyadors, la mostra també ha comptat amb la participació de José Miguel Martínez (NH Pirineos de Lleida); Claudio Daruich (Picadilly de Lleida); Josep Castellarnau (Hotel Castellarnau d’Escaló); Antoni Rúbies (Neoparc de Lleida); i Emilio Vázquez (Paddock de Lleida).

El jurat del concurs va estar integrat per Salvador Gallego, Pere Castells, Montse Estruch, Isma Prados i, com a jurat de cuina, Rafael Tugues.Mateu Blanch Olaya, segundo jefe de cocina del restaurante Càssia de Lleida, ha sido el ganador de la XXa Edición del Concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí, que se celebró durante el día de ayer a la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, con la organización de la Federación de Hostelería y el centro docente.

Francesc Xavier Benet (Hostal Benet de Les Borges Blanques) ganó los Mejores Postres; Antonio Sáez (Lasarte de Barcelona), la Mejor Técnica y Desarrollo en Cocina; y Joan Burgués, también de Càssia, obtuvo la receta más original. El pichón y la fruta de Lleida fueron los protagonistas del plato principal y de los postres que los participantes tuvieron que elaborar y presentar ante el jurado.

Esta edición ha sido singular puesto que la participación estaba reservada a los jóvenes ganadores de anteriores certámenes y finalmente fueron nueve los cocineros que van aceptar el reto.

Además de los ganadores, la muestra también ha contado con la participación de José Miguel Martínez (NH Pirineos de Lleida); Claudio Daruich (Picadilly de Lleida); Josep Castellarnau (Hotel Castellarnau de Escaló); Antoni Rúbies (Neoparc de Lleida); y Emilio Vázquez (Paddock de Lleida).

El jurado del concurso estuvo integrado por Salvador Gallego, Pere Castells, Montse Estruch, Isma Prados y, como jurado de cocina, Rafael Tugues.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats