I Fòrum del Mar, a CambrilsI Fòrum del Mar, en Cambrils

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La nova cuina de Cambrils, els salons, la gastronomia mallorquina, de la Costa Brava i gallega van ser protagonistes ahir a les jornades professionals del Fòrum del Mar de Cambrils.

La Provença, la tonyina o la cuina nipona seran els temes d’avui dimarts en aquesta trobada gastronòmica que organitza el Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils i Pep Palau, Von Arend & Associats, empresa organitzadora del Forum Gastronòmic.

La mostra va tenir una prèvia pel públic en general el diumenge amb classes magistrals a l’espai Cuina i degustacions guiades a l’Aula del Gust.La nueva cocina de Cambrils, los salones, la gastronomía mallorquina, de la Costa Brava y gallega fueron protagonistas ayer a las jornadas profesionales del Foro del Mar de Cambrils.

La Provenza, el atún o la cocina nipona serán los temas de hoy martes en este encuentro gastronómico que organiza el Patronato de Turismo del Ayuntamiento de Cambrils y Pep Palau, Von Arend & Asociados, empresa organizadora del Forum Gastronómico.

La muestra tuvo una previa para el público en general el domingo con clases magistrales en el espacio Cocina y degustaciones guiadas en el Aula del Gusto.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats