Cambrils, seu de la gastronomia mediterràniaCambrils, sede de la gastronomía mediterránea

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Cambrils serà la seu del Fòrum del Mar, unes Jornades sobre la Gastronomia que es desenvoluparan entre el proper diumenge 26 d’octubre i el dimarts dia 28 en una carpa que s’instal·larà davant del mar.
Organitzada pel Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils i Pep Palau, von Arend & Associats (organitzadors dels Fòrums Gastronòmics de Girona i Santiago); aquesta mostra reunirà desenes de cuiners de tota la mediterrània i comptarà amb Galícia com a territori convidat.

El programa d’actes de diumenge està pensat per gourmets i públic en general, mentre que les sessions de dilluns i dimarts tenen un perfil més professional. Cambrils será la sede del Foro del Mar, unas Jornadas sobre la Gastronomía que se desarrollarán entre el próximo domingo 26 de octubre y el martes día 28 en una carpa que se instalará ante el mar.
Organizada por el Patronato de Turismo del Ayuntamiento de Cambrils y Pep Palau, von Arend & Asociados (organizadores de los Foros Gastronómicos de Girona y Santiago); esta muestra reunirá decenas de cocineros de toda la mediterránea y contará con Galicia como territorio invitado.

El programa de actos de domingo está pensado para gourmets y público en general, mientras que las sesiones de lunes y martes tienen un perfil más profesional.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats