Enric Milla, al Congrès Terra MareEnric Milla, al Congreso Terra Mare

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Enric Milla Novau, cap de cuina del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, participarà al Teatre del Gust durant el Congrès Internacional de Terra Mare que se celebrarà a Torí (Itàlia) del 23 al 27 d’octubre. Milla representarà l’Slow Food Terres de Lleida i, juntament amb Joan Roca (Celler de can Roca) seran els dos únics cuiners espanyols que impartiran una classe magistral.

Milla centrarà la seva actuació, entre 75 cuiners de tot el món, en les propietats de l’stevia. També elaborarà dos plats: una sopa de peix i un melós de vedella ecològica amb pa de romesco.Enric Milla Novau, jefe de cocina del restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer, participará en el Teatro del Gusto durante el Congreso Internacional Terra Mare que se celebrará en Turín (Italia) del 23 al 27 de octubre. Milla representará el Slow Food Tierras de Lleida y, junto con Joan Roca (Celler de can Roca) serán los dos únicos cocineros españoles que impartirán una clase magistral.

Milla centrará su actuación, entre 75 cocineros de todo el mundo, en las propiedades de la stevia. También elaborará dos platos: una sopa de pescado y un meloso de ternera ecológica con pan de romesco.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats