Sis restaurants de les Garrigues, a la 14a Mostra GastronòmicaSeis restaurantes de Les Garrigues, en la 14a Muestra Gastronómica

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Mitja dotzena de restaurants de la comarca de les Garrigues han obert aquest cap de setmana la 14a Mostra Gastronòmica de la comarca. Confits, esqueixades, escalivada… i molt oli en el que és un homenatge a la cuina del país que es perllongarà tots els caps de setmana fins al dilluns dia 8 de desembre.

L’Hostal Benet, Carro Blanc, Masia Les Garrigues i Masia Salat, tots ells de les Borges Blanques; La Garbinada, de Granyena de les Garrigues; i Centre, del Vilosell; són els establiments que participen en aquesta mostra que contempla menús a uns preus que van dels 25 als 50 euros, amb el cafè, el beure i l’IVA inclosos.

Un sorteig de lots de productes de la comarca; un taller de cuina; entrades per una visita guiada als Vilars d’Arbeca o les pintures del Cogul; així com la coincidència amb el VIII Concurs de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues; són els principals complements d’aquesta mostra gastronòmica i turística. L’organització recomana reservar taula, directament al restaurant, amb antelació.Media docena de restaurantes de la comarca de Les Garrigues han abierto este fin de semana la 14a Muestra Gastronómica de la comarca. “Confits”, “esqueixades”, escalivada… y mucho aceite en el que es un homenaje a la cocina del país que se prolongará todos los fines de semana hasta el lunes día 8 de diciembre.

L’Hostal Benet, Carro Blanc, Masia Les Garrigues y Masia Salat, todos ellos de Les Borges Blanques; La Garbinada, de Granyena de les Garrigues; y Centre, del Vilosell; son los establecimientos que participan en esta muestra que contempla menús a unos precios que van de los 25 a los 50 euros, con el café, bebida y el IVA incluidos.

Un sorteo de lotes de productos de la comarca; un taller de cocina; entradas para una visita guiada a los Vilars de Arbeca o las pinturas del Cogul; así como la coincidencia con el VIII Concurso de Teatro Cómico Amateur de Les Garrigues; son los principales complementos de esta muestra gastronómica y turística. La organización recomienda reservar mesa, directamente al restaurante, con antelación.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats