Maridatges a Lleida, Balaguer i PontsMaridajes en Lleida, Balaguer y Ponts

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La cultura del vi creix a Lleida i així ho demostra la contínua programació de maridatges que els restaurants de la província anuncien.
Demà, dimecres 17 de febrer, Tomàs Cusiné portarà la seva gamma de vins, amb novetats com el Macabeu amb fusta, al restaurant Cal Xirricló de Balaguer.
Així mateix, Neo Parc continua el seu calendari habitual el proper divendres, 19 de febrer, amb un sopar on la cuina del local compartirà protagonisme amb els vins i caves Grimau.
D’altra banda, el sommelier Jaume Gaspà ha informat que al restaurant Lo Ponts també treballen “en la programació d’una nova sessió de maridatge que es podria realitzar amb vins del Pla de Bages, tot i que s’està acabant de concretar dia i hora”. La cultura del vino crece en Lleida y así lo demuestra la continua programación de maridajes que los restaurantes de la provincia anuncian.
Mañana, miércoles 17 de febrero, Tomàs Cusiné traerá su gama de vinos, con novedades como el Macabeu con madera, al restaurante Cal Xirricló de Balaguer.
Así mismo, Neo Parc continúa su calendario habitual el próximo viernes, 19 de febrero, con una cena donde la cocina del local compartirá protagonismo con los vinos y cavas Grimau.
Por otro lado, el sommelier Jaume Gaspà ha informado que al restaurante Lo Ponts también trabajan “en la programación de una nueva sesión de maridaje que se podría realizar con vinos del Plà de Bages, a pesar de que se está acabando de concretar día y hora”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats