Maridatge de postres i vi de David Molina al GenialMaridaje de postres y vino de David Molina en el Genial

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El cuiner i pastisser lleidatà David Molina, guanyador del concurs televisiu “Deja sitio para el postre”, segueix el recorregut d’aquesta experiència al restaurant Sant Celoni de Madrid on estarà elaborant postres fins al mes de gener. Tot seguit, marxarà cap a Alacant on cursarà estudis a l’escola del mestre pastisser Paco Torreblanca.
A la fi de juliol, abans de marxar, Molina va oferir un maridatge de postres al restaurant Genial de Lleida amb el copropietari de l’establiment, Xavier Montsonís, i el sumiller Gregori Albareda de Vinicia, botiga que va aportar els vins d’aquesta trobada gastronòmica.
Durant la recepció dels comensals es van servir, a peu dret, diferents degustacions salades de croquetes; mixte de cheedar i ibèric amb mantega de tòfona; mini hamburgueses, síndria amb soja, gaspatxo de fruites o macarrons de xocolata i foie; tot maridat amb cava Bertha Brut Nature Reserva.
Un cop entaulats, vam passar a la degustació de set postres. Roses, litxis, xocolata i festucs va ser una creació equilibrada entre el greix i la frescura que va maridar de forma clàssica amb el Dr Loosen Riesling Feinherb Gray Slate (Mossel, Alemanya). Una versió de l’Eternity de CK, del reconegut Jordi Roca, es va maridar amb Moscato d’asti Alice Bell Colle; mentre que la Cheescake de fruites vermelles va casar amb l’Agustí Torelló Mata Rosat Trepat.
A mig menú, la pinya colada en còctel va maridar amb un plat de pinya, coco i rom amb diferents elaboracions i textures. El toc lacti, amb llets de vaca i ovella, dolç de llet i iogurt –amb el Cream Aranda Alvaro Domecq– i el gelat d’avellana i xocolata –amb Par Vi de Taronja– van ser les següents postres.
La xocoteràpia, amb una quinzena d’elabo-racions diferents, va tancar aquest menú amb el vi Alta Alella Mataró Dolç.El cocinero y pastelero leridano David Molina, ganador del concurso televisivo “Deja sitio para el postre”, sigue el recorrido de esta experiencia en el restaurante Sant Celoni de Madrid donde estará elaborando postres hasta el mes de enero. A continuación, se irá hacia Alicante donde cursará estudios en la escuela del maestro pastelero Paco Torreblanca.
A finales de julio, antes de irse, Molina ofreció un maridaje de postres en el restaurante Genial de Lleida con el copropietario del establecimiento, Xavier Montsonís, y el sumiller Gregori Albareda de Vinicia, tienda que aportó los vinos de este encuentro gastronómico.
Durante la recepción de los comensales se sirvieron, de pie, diferentes degustaciones saladas de croquetas; mixto de cheedar e ibérico con mantequilla de trufa; mini hamburguesas, sandía con soja, gazpacho de frutas o macarrones de chocolate y foie; todo maridado con cava Bertha Brut Nature Reserva.
Una vez en la mesa, pasamos a la degustación de siete postres. Rosas, lichis, chocolate y pistachos fue una creación equilibrada entre la grasa y la frescura que maridó de forma clásica con el Dr. Loosen Riesling Feinherb Gray Slate (Mossel, Alemania). Una versión del Eternity de CK, del reconocido Jordi Roca, se maridaró con Moscato de asti Alice Bell Colle; mientras que la Cheescake de frutos rojos casó con Agustí Torelló Mata Rosat Trepat.
A medio menú, la piña colada en cóctel maridó con un plato de piña, coco y ron con diferentes elaboraciones y texturas. El toque lácteo, con leches de vaca y oveja, dulce de leche y yogur- con el Cream Aranda Alvaro Domecq- y el helado de avellana y chocolate-con Par Vino de naranja- fueron las siguientes postres.
La chocoterapia, con una quincena de elaboraciones diferentes, cerró este menú con el vino Alta Alella Mataró Dulce.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats