Maridatge d’autor amb Tomás Cusiné a Cal Xirricló de BalaguerMaridaje de autor con Tomás Cusiné en Cal Xirricló de Balaguer

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Josep Espluga va fer tota una exhibició de cuina d’autor el passat dimecres al Cal Xirricló de Balaguer, aprofitant un maridatge amb el celler lleidatà Tomàs Cusiné.
Amb una execució impecable i una creativitat arrelada al producte treballat, Espluga va elaborar més d’una 20 de serveis d’un menú on el carpaccio de carbassa, cansalada, compacte de ceba potxada i gelat d’ametlla crua va brillar amb llum pròpia. La resta de plats (amanida de mozzarela i tomata semi-seca, turbot, cua de bou, semifre de plàtan i tòfona) excelents. Per la seva banda, Cusiné va aprofitar la trobada per anunciar que el seu nou Macabeu es dirà Finca Racons. Els vins Geol, Vilossel, Auzells i l’experimental Riesling no van faltar a la trobada.Josep Espluga hizo toda una exhibición de cocina de autor el pasado miércoles en Cal Xirricló de Balaguer, aprovechando un maridaje con la bodega leridana Tomàs Cusiné.
Con una ejecución impecable y una creatividad arraigada al producto trabajado, Espluga elaboró más de una 20 de servicios de un menú donde el carpaccio de calabaza, tocino, compacto de cebolla pochada y helado de almendra cruda brilló con luz propia. El resto de platos (ensalada de mozzarela y tomate semi-seco, rodaballo, cola de buey, semifrío de plátano y trufa) excelentes. Por su parte, Cusiné aprovechó el encuentro para anunciar que su nuevo Macabeu se llamará Finca Racons. Los vinos Geol, Vilossel, Auzells y el experimental Riesling no faltaron al encuentro.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats