Segona sessió del curs de Cuina Creativa amb el pastisser CasesSegunda sesión del curso de Cocina Creativa con el pastelero Cases

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Josep Ramon Cases Franco (Sucre i Disseny d’Alcarràs) serà el pastisser encarregat, el proper divendres dia 5 de març, d’impartir la segona sessió dels curs de cuina creativa d’ALL Cuiners que va iniciar el passat divendres Mateu Blanch (Cassia).
Màgnum de formatge de cabra amb maduixes i pebre; Maki Sushi de mango i passió amb coco i pinya saltada; i pecat de poma cítrica amb pa d’espècies i caramel seran les postres seleccionades. La sessió es tancarà amb les llaminadures: núvols variats, macarrons, trufes, i gominoles.
Per a més informació es pot trucar al telèfon 973 28 92 38 de l’Aula de Formació Manel Martí, C/ Segrià 33 Baixos de Lleida o enviar un e-mail a: allcuiners@gmail.com.Josep Ramon Cases Franco (Sucre i Disseny de Alcarràs) será el pastelero encargado, el próximo viernes día 5 de marzo, de impartir la segunda sesión de los curso de cocina creativa de ALL Cuiners que inició el pasado viernes Mateu Blanch (Cassia).
Màgnum de queso de cabra con fresas y pimienta; Maki Sushi de mango y pasión con coco y piña saltada; y pecado de manzana cítrica con pan de especias y caramelo serán los postres seleccionados. La sesión se cerrará con las golosinas: nubes variadas, macarrones, trufas, y gominolas.
Para más información se puede llamar al teléfono 973 28 92 38 del aula de Formación Manel Martí, C/ Segrià 33 Baixos de Lleida o mandar un e-mail a: allcuiners@gmail.com.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats