Cubelles celebra la novena Xatonada Cubelles celebra la novena Xatonada

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Cubelles va celebrar aquest diumenge, dia 21 de febrer, la seva tradicional Xatonada Popular. En aquesta novena edició, junt al tast popular d’aquesta recepta d’amanida de bacallà, també es va poder provar vins del Garraf, oferint degustacions al preu d’un euro.
La Xatonada de Cubelles va començar a mig matí, cap a les 11 del matí a la Plaça del Castell d’aquesta població, i va comptar amb activitats com el Concurs de Mestres Xatonaires. La Xatonada de Cubelles és duu a terme dins la Ruta del Xató, la temporada gastronòmica que les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.Cubelles celebró este domingo, día 21 de febrero, su tradicional Xatonada Popular. En esta novena edición, junto a la cata popular de esta receta de ensalada de bacalao, también se pudo probar vinos del Garraf, ofreciendo degustaciones al precio de un euro.
La Xatonada de Cubelles empezó a media mañana, hacia las 11 de la mañana en la Plaza del Castell de esta población, y contó con actividades como el Concurso de Maestros Xatonaires. La Xatonada de Cubelles se lleva a cabo dentro de la Ruta del Xató, la temporada gastronómica que las comarcas de la Alt Penedès, el Baix Penedès y el Garraf.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats