Maridatge de cava Grimau a Neo ParcMaridaje de cava Grimau en Neo Parc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els caves i vins Grimau van ser els convidats del sopar de maridatge del restaurant Neo Parc que es va celebrar el passat divendres, 19 de febrer.
Terrina de pop i cigrons de Pedrosillano, amb Cava Grimau Brut Nature; Raviolis de calçots amb escudella, amb Cava Trencadís Rosat Brut Nature; presa ibèrica amb formatge de cabra i poma, amb Cava Trencadís Brut Nature; arròs de nècores i rap, amb vi Grimau Chardonnay – criança 2007 (fermentat en bóta de roure); i bunyols de crema anissada i sopa de mandarina, amb Cava Grimau Reserva Familiar Brut Nature; va ser el menú de la nit. Los cavas y vinos Grimau fueron los invitados de la cena de maridaje del restaurante Neo Parc que se celebró el pasado viernes, 19 de febrero.
Tarrina de pulpo y garbanzos de Pedrosillano, con Cava Grimau Brut Nature; Raviolis de “calçots” con “escudella”, con Cava Trencadís Rosado Brut Nature; presa ibérica con queso de cabra y manzana, con Cava Trencadís Brut Nature; arroz de nécoras y rape, con vino Grimau Chardonnay – crianza 2007 (fermentado en bóta de roble); y buñuelos de crema anisada y sopa de mandarina, con Cava Grimau Reserva Familiar Brut Nature; fue el menú de la noche.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats