Maridatge amb els caves Gran Reserva Brut Nature de RecaredoMaridaje con los cavas Gran Reserva Brut Nature de Recaredo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Joan Rubió, Director Tècnic de les Caves Recaredo, i Antoni Rúbies, xef del Restaurant NeoParc, van protagonitzar el darrer maridatge d’aquest establiment, divendres 18 de març, amb la presència de Comercial Oliva, distribuïdor de la marca a Lleida.
Interessants combinacions gastronòmiques com els entrants: coc cítric amb tomata raf i sardina amb cava Rosat Brut Nature Intens 2007; o xampinyons amb foie-grass amb cava Subtil 2006. Un mar i muntanya d’espinacs amb crema de llagostins amb el vi blanc Can Credo 2009 D.O.Penedès; i una lasanya de galtes de cérvol maridada amb el cava Brut de Brut 2003 van ser els plats principals. Per postres, poma amb tempura de xocolata i cava maridada amb cava Reserva Particular de Recaredo 2001.
Rubió va explicar que Recaredo elabora tot el cava a partir de raïm propi (45 hectàrees a la comarca de l’Alt Penedès) que es conrea de forma ecològica i biodinàmica. Així mateix, tot el cava Recaredo és Brut Nature Gran Reserva, amb més de 30 mesos de criança en ampolla amb tap de suro natural. Rubió també explicar que tot el desgorjat és manual, sense congelar el coll de l’ampolla.Joan Rubió, Director Técnico de las Cavas Recaredo, y Antoni Rúbies, chef del Restaurante Neoparc, protagonizaron el último maridaje de este establecimiento, el viernes 18 de marzo, con la presencia de Comercial Oliva, distribuidor de la marca en Lleida.
Interesantes combinaciones gastronómicas como los entrantes: coque cítrico con tomate raf y sardina con cava Rosado Brut Nature Intenso 2007; o champiñones con foie-grass con cava Sutil 2006. Un mar y montaña de espinacas con crema de langostinos con el vino blanco Can Credo 2009 DOPenedès, y una lasaña de mejillas de ciervo maridada con el cava Brut de Brut 2003 fueron los platos principales. De postre, manzana con tempura de chocolate y cava maridado con cava Reserva Particular de Recaredo 2001.
Rubió explicó que Recaredo elabora todo el cava a partir de uva propia (45 hectáreas en la comarca del Alt Penedès) que se cultiva de forma ecológica y biodinámica. Asimismo, todo el cava Recaredo es Brut Nature Gran Reserva, con más de 30 meses de crianza en botella con tapón de corcho natural. Rubió también explicó que todo el degüelle es manual, sin congelar el cuello de la botella.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats