Maria Lluïsa, la nova aposta del jove Juan Manuel Sancho a BalaguerMaria Lluïsa, la nueva apuesta del joven Juan Manuel Sancho a Balaguer

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Restaurant Maria Lluïsa de Balaguer (Molí del Compte, 13) és la nova aposta gastronòmica, com a propietari, del jove cuiner Juan Manuel Sancho. Des de l’estiu amb un servei de menú diari i ajustada carta (40 euros per persona amb vi inclòs, aprox.), Sancho està apostant pel “producte de primera sense forçar la cocció i volcant l’esforç creatiu en les guarnicions, perquè el tall principal no perdi el seu gust més natural”.
L’arròs verd al “pil pil” de bacallà amb popets de Tarragona; el bacallà amb tàrtar d’escamarlans, essència d’alls tendres, brots de pipa i reducció de corall; o el garrí rostit amb crema de cigrons amb vainilla amb un toc d’avellanes i suc macerat amb faves i cacau trufat són alguns exemples de una cuina de fusió que fa descobrir nous sabors a partir de productes molt tradicionals.
Una nova opció per gaudir de la gastronomia al cor de la Noguera.El Restaurante Maria Lluïsa de Balaguer (Molí del Compte, 13) es la nueva apuesta gastronómica, como propietario, del joven cocinero Juan Manuel Sancho. Desde el verano con un servicio de menú diario y ajustada carta (40 euros por persona con vino incluido, aprox.), Sancho está apostando por el “producto de primera sin forzar la cocción y volcando el esfuerzo creativo en las guarniciones, porque el corte principal no pierda su gusto más natural”.
El arroz verde al “pil pil” de bacalao con pulpitos de Tarragona; el bacalao con tartar de cigalas, esencia de ajos tiernos, brotes de pipa y reducción de coral; o el lechón asado con crema de garbanzos con vainilla con un toque de avellanas y zumo macerado con habas y cacao trufado son algunos ejemplos de una cocina de fusión que hace descubrir nuevos sabores a partir de productos muy tradicionales.
Una nueva opción para disfrutar de la gastronomía al corazón de la Noguera.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats