Lo Ponts, únic restaurant lleidatà destacat als premis Cartaví 2009Lo Ponts, único restaurante leridano destacado en los premios Cartaví 2009

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Cingle (Vacarisses), Cal Blay vinticinc (Sant Sadurní d’Anoia) i L’Hereu (Vilafranca del Penedès) han estat els restaurants premiats al concurs Cartaví 2009, el restaurant Lo Ponts (Ponts) ha estat l’únic finalista de les Terres de Lleida en aquest concurs. Es van presentar més de 500 restaurants, un participació més alta que en la passada edició.
L’organització considera que una bona carta de vins és un dels elements essencials d’un bon restaurant. Per aquest motiu, i per premiar aquells establiments que compten amb una àmplia i acurada presència de vins catalans, per tercer any consecutiu es lliuren els premis Cartaví. En aquesta edició s’han premiat gairebé 20 restaurants de tot Catalunya i, segons el jurat, ha estat una tasca complexa ja que el nivell ha estat força elevat.
En aquesta tercera edició s’han establert 3 categories en funció del preu mitjà del cobert a la carta, sense tenir en compte el vi (de fins a 24 euros; de 25 a 45 euros; i de més de 45 euros). Els premis són paquets vacacionals enoturístics; lots de decantadors i copes de vi de disseny i reportatges i insercions publicitàries a diferents mitjans de comunicació de prestigi, entre d’altres.
El Restaurant El Cingle, de Vacarisses, ha estat el vencedor en la categoria de preu mitjà de més de 45 euros; Cal Blay vinticinc, de Sant Sadurní d’Anoia, en la categoria d’entre 25 i 45 euros; i L’Hereu, de Vilafranca del Penedès, en la categoria de restaurants amb un preu mitjà de fins a 24 euros.
L’acte d’entrega de premis, que es va fer la tarda del 24 de novembre, va estar presidida pel conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat pel director general de l’INCAVI, Oriol Guevara, i la directora general de Comerç, Gemma Puig. Durant tot l’acte de lliurament de premis, més de 30 cellers de Catalunya van oferir el seu producte als assistents.
La iniciativa Cartaví està organitzada per l’Associació Vinícola Catalana i la Unió Vinícola del Penedès, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sumillers i compta amb el patrocini de l’INCAVI, la Direcció General de Comerç, així com les Denominacions d’Origen Penedès, Catalunya i Pla de Bages.El Cingle (Vacarisses), Cal Blay vinticinc (Sant Sadurní d’Anoia) y L’Hereu (Vilafranca del Penedès) han sido los restaurantes premiados en el concurso Cartaví 2009, el restaurante Lo Ponts (Ponts) ha sido el único finalista de las Tierras de Lleida en este concurso. Se presentaron más de 500 restaurantes, un participación más alta que en la pasada edición.
La organización considera que una buena carta de vinos es uno de los elementos esenciales de un buen restaurante. Por este motivo, y para premiar aquellos establecimientos que cuentan con una amplia y cuidadosa presencia de vinos catalanes, por tercer año consecutivo se entregan los premios Cartaví. En esta edición se han premiado casi 20 restaurantes de toda Cataluña y, según el jurado, ha sido una tarea compleja puesto que el nivel ha sido bastante elevado.
En esta tercera edición se han establecido 3 categorías en función del precio mediano del cubierto a la carta, sin tener en cuenta el vino (de hasta 24 euros; de 25 a 45 euros; y de más de 45 euros). Los premios son paquetes vacacionales enoturísticos; lotes de decantadores y copas de vino de diseño y reportajes e inserciones publicitarias en diferentes medios de comunicación de prestigio, entre otros.
El Restaurante El Cingle, de Vacarisses, ha sido el vencedor en la categoría de precio mediano de más de 45 euros; Cal Blay vinticinc, de Sant Sadurní d’Anoia, en la categoría de entre 25 y 45 euros; y L’Hereu, de Vilafranca del Penedès, en la categoría de restaurantes con un precio mediano de hasta 24 euros.
El acto de entrega de premios, que se hizo la tarde del 24 de noviembre, estuvo presidida por el Conseller de Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompañado por el director general del INCAVI, Oriol Guevara, y la directora general de Comerç, Gemma Puig. Durante todo el acto de entrega de premios, más de 30 bodegas de Cataluña ofrecieron su producto a los asistentes.
La iniciativa Cartaví está organizada por la Asociación Vinícola Catalana y la Unión Vinícola del Penedès, con la colaboración de la Asociación Catalana de Sumillers y cuenta con el patrocinio del INCAVI, la Dirección general de Comercio, así como las Denominaciones de Origen Penedès, Cataluña y Pla de Bages.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats