Ferran Adrià presenta el seu nou menúFerran Adrià presenta su nuevo menú

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ferran Adrià va presentar, per primera vegada a Alacant, la vintena de plats que componen la nova carta del Bulli per a la temporada 2009/2010.
En un taller de quatre hores, organitzat dins del congrés lomejordelagastroonomia.com, celebrat la primera setmana de novembre, i davant un reduït grup d’alumnes compost per unes 60 persones, el xef va cuinar receptes com “mango caramelitzat amb fetge de rap”, “llenties amb mantega de sèsam” o “pols de tè verd premsat”.
Ferran Adrià també va presentar el seu últim descobriment culinari “l’aleta de tauró ecològica”, elaborada amb carabassa de cabell d’àngel.
El cap de cuina del Bulli obté, a partir d’aquest vegetal, una textura similar a l’aleta amb la qual elabora una guarnició perfecta per acompanyar diversos plats, com per exemple l’arròs.Ferran Adrià presentó, por primera vez en Alicante, la veintena de platos que componen la nueva carta de El Bulli para la temporada 2009/2010.
En un taller de cuatro horas, organizado dentro del congreso lomejordelagastroonomia.com, celebrado la primera semana de noviembre, y ante un reducido grupo de alumnos compuesto por unas 60 personas, el chef cocinó recetas como “mango caramelizado con hígado de rape”, “lentejas con mantequilla de sésamo” o “polvo de té verde prensado”.
Ferran Adrià también presentó su último descubrimiento culinario “la aleta de tiburón ecológica”, elaborada con calabaza de cabello de ángel.
El jefe de cocina de El Bulli obtiene, a partir de este vegetal, una textura similar a la aleta con la cual elabora una guarnición perfecta para acompañar varios platos, como por ejemplo el arroz.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats