Lleida llança els menús gastronòmics per assaborir la ciutat més autèntica

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

201005 TLL Menus gastronomics

El patronat municipal Turisme de Lleida, presenta les propostes “Caragolada a Lleida” i “Cuines de Lleida” amb un relat gastronòmic identitari basat en els productes de proximitat i l’àmplia i diversa oferta de la restauració lleidatana.

La iniciativa és un dels atractius de la campanya “Lleida, tot el que estimes”, adreçada principalment al turisme familiar i que promociona la destinació com ciutat patrimonial i cultural, en el marc d’un espai natural d’Horta i riu.

Assaborir la ciutat de Lleida és encara més atractiu des del dia d’avui. Així es denota després que Turisme de Lleida hagi presentat aquest matí les propostes “Caragolada a Lleida” i “Cuines de Lleida”, dues ofertes de menús gastronòmics adreçades a visitants i, per què no?, també a lleidatans; que estan a disposició en quasi una vintena de restaurants de la ciutat.

Caragolada a Lleida i Cuines de Lleida, els menús gastronòmics de la capital de Ponent.

La iniciativa, que s’emmarca dins de la campanya turística “Lleida, tot el que estimes”, pretén oferir un relat gastronòmic a través de la cuina local que acompanyi l’atractiu de l’àmplia oferta monumental, cultural, natural i comercial que ofereix la ciutat.

Basats en els productes de proximitat i l’ampli i divers perfil de la restauració lleidatana, els menús van des de la cuina més tradicional (Caragolada a Lleida) a elaboracions d’autor i/o més innovadores (Cuines de Lleida), amb carta de vins de les comarques de Lleida –amb o sense DO Costers del Segre–, sempre, com a referència. Entre els establiments participants: Antiquaritapes, Caravista, Celler del Roser, Cuina de Martín, L’Espurna, Ferreruela, En Família, El Galeó, Julián, La Masia, El Mirador dels Camps Elisis, Pinot Gastrothèque, La Roca del Corb, Palermo, Parador de Lleida, Racó del Caragol – Espai Fecoll, Saroa, Sheyton by David Molina i TK.

Els menús, que es poden consultar al web de Turisme de Lleida i s’ofereixen amb preu tancat, s’han presentat en un espai patrimonial emblemàtic com és l’Antic Convent d’El Roser (en l’actualitat, Parador de Lleida), de la mà de Paco Cerdà –tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida– i una àmplia representació dels restauradors participants en el programa. També hi han assistit Rosa Pujol, vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, i Ramon Solsona, secretari general de la Federació d’Hostaleria.

Per adherir-se al programa, que roman obert a tots els establiments de la ciutat amb inscripció gratuïta, cal contactar amb Turisme de Lleida (973 700 319 – infoturisme@paeria.cat).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats