Lleida, dins l’Associació de Turisme GastronòmicLleida, dentro la Asociación de Turismo Gastronómico

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

En el marc de Fitur, set ciutats van acordar la creació de l’Associació Espanyola de Turisme Gastronòmic, associació que s’encarregarà de la creació i posterior desenvolupament d’un club de producte de turisme gastronòmic a nivell de l’Estat Espanyol. El grup promotor està format per sis ciutats –Lleida, Sant Sebastià, Gijón, Cambrils, Santiago de Compostel·la i Valladolid més l’Illa de Lanzarote– destinacions que consideren el turisme gastronòmic com una de les seves principals riqueses. L’objectiu de la iniciativa és aconseguir crear un producte turístic de qualitat basat en la gastronomia, que sigui capaç de transformar-se en interessants experiències gastronòmiques i que resulti atractiu a visitants tant nacionals com de l’exterior.
La gestió conjunta de la iniciativa suposa un clar exemple de la important col·laboració entre destinacions turístiques. Si bé està internacionalment reconeguda tant la qualitat com l’alt nivell de la gastronomia espanyola, aquesta no havia estat mai, fins a ara, el centre d’una acció similar. Una vegada implantada la iniciativa, les ciutats tindran la capacitat d’atreure visitants que vulguin viure un nou concepte denominat: Spanish Gastronomic Experience.En el marco de Fitur, siete ciudades acordaron la creación de la Asociación Española de Turismo Gastronómico, asociación que se encargará de la creación y posterior desarrollo de un club de producto de turismo gastronómico a nivel del Estado Español. El grupo promotor está formado por seis ciudades –Lleida, San Sebastián, Gijón, Cambrils, Santiago de Compostela y Valladolid más la Isla de Lanzarote– destinos que consideran el turismo gastronómico como una de sus principales riquezas. El objetivo de la iniciativa es conseguir crear un producto turístico de calidad basado en la gastronomía, que sea capaz de transformarse en interesantes experiencias gastronómicas y que resulte atractivo a visitantes tanto nacionales como del exterior.
La gestión conjunta de la iniciativa supone un claro ejemplo de la importante colaboración entre destinos turísticos. Si bien está internacionalmente reconocida tanto la calidad como el alto nivel de la gastronomía española, esta no había sido nunca, hasta ahora, el centro de una acción similar. Una vez implantada la iniciativa, las ciudades tendrán la capacidad de atraer visitantes que quieran vivir un nuevo concepto denominado: Spanish Gastronomic Experience.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats