Promoció electrònica dels productes lleidatans a EEUUPromoción electrónica dels productos leridanos en EEUU

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Diferents productes lleidatans es promocionen al web que l’Institut Culinari d’Amèrica ha penjat per a la promoció del productes agroalimentris espanyols. La prestigiosa universitat de gastronomia, The Culinary Institute of America (CIA) llença el web www.worldsofflavorspain.com, dedicat a la promoció de la gastronomia i els productes alimentaris d’Espanya als Estats Units i destinat principalment als 36.000 cuiners que formen part de la xarxa del CIA en aquest país.
L’empresa pública Prodeca ha col·laborat amb Gastronomic +34, entitat de referència del CIA a Espanya, en la preparació de l’apartat destacat per a Catalunya, on es difonen els vins, els caves, els olis d’oliva i diferents productes d’alta gamma que s’elaboren al nostre país i es comercialitzen al mercat americà. Sempre sota el lema “Catalunya, porta de la Mediterrània”.
Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el Pla Estats Units de Prodeca per al sector agroalimentari, està inclosa en l’acord de col·laboració signat entre Prodeca i The Culinary Institute of America el mes de març de 2008, i estableix diferents accions promocionals adreçades a productes i empreses catalanes del sector agroalimentari. Entre aquestes, destaca el Worlds of Flavors International Conference & Festival, esdeveniment que reuneix cuiners, prescriptors i professionals de l’alimentació amb capacitat de compra.
El web, que compta amb Ferran Adrià i José Andrés com a president i conseller consultiu respectivament, ha estat dissenyada amb l’objectiu de resultar atractiva pels professionals del món de l’alimentació i el vi, apassionats de la gastronomia i professionals dels mitjans de comunicació.Diferentes productos leridanos se promocionan en la web que el Instituto Culinario de América ha colgado para la promoción del productos agroalimentarios españoles. La prestigiosa universidad de gastronomía, The Culinary Institute of America (CIA) lanza la web www.worldsofflavorspain.com, dedicado a la promoción de la gastronomía y los productos alimentarios de España en los Estados Unidos y destinado principalmente a los 36.000 cocineros que forman parte de la red del CIA en este país.
La empresa pública Prodeca ha colaborado con Gastronomic +34, entidad de referencia del CIA en España, en la preparación del apartado destacado para Cataluña, donde se difunden los vinos, los cavas, los aceites de oliva y diferentes productos de alta gama que se elaboran en nuestro país y se comercializan al mercado americano. Siempre bajo el lema “Cataluña, puerta del Mediterráneo”.
Esta iniciativa, que se enmarca en el Plan Estados Unidos de Prodeca para el sector agroalimentario, está incluida en el acuerdo de colaboración firmado entre Prodeca y The Culinary Institute of America el mes de marzo de 2008, y establece diferentes acciones promocionales dirigidas a productos y empresas catalanas del sector agroalimentario. Entre estas, destaca el Worlds of Flavors International Conference & Festival, acontecimiento que reúne cocineros, prescriptores y profesionales de la alimentación con capacidad de compra.
La web, que cuenta con Ferran Adrià y José Andrés como presidente y consejero consultivo respectivamente, ha sido diseñada con el objetivo de resultar atractiva por los profesionales del mundo de la alimentación y el vino, apasionados de la gastronomía y profesionales de los medios de comunicación.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats