www.gruporull.com, outlet on-line per a restauradorswww.gruporull.com, outlet on-line para restauradores

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Grupo Rull (Frinovo-Cadeco-Sermatel) acaba de redissenyar la seva pàgina web amb un innovador servei per a restauradors i hotelers: la Zona Outlet. En aquest espai, la firma especialitzada en hostaleria i col·lectivitats ofereix un ampli catàleg de maquinària i equipaments d’ocasió amb la descripció tècnica i preu que es poden adquirir on-line i pagar contra remborsament o mitjançant transferència.
La Zona Outlet de www.gruporull.com es renova cada dimarts amb noves incorporacions i vol ser una solució eficient per als empresaris que necessiten fer noves inversions en un moment econòmic especialment delicat. Els equipaments s’oferten prèvia revisió i posada a punt per part dels serveis tècnics de Grupo Rull.Grupo Rull (Frinovo-Cadeco-Sermatel) acaba de rediseñar su página web con un innovador servicio para restauradores y hoteleros: la Zona Outlet. En este espacio, la firma especializada en hostelería y colectividades ofrece un amplio catálogo de maquinaria y equipamientos de ocasión con la descripción técnica y precio que se pueden adquirir on-line y pagar contra reembolso o mediante transferencia.
La Zona Outlet de www.gruporull.com se renueva cada martes con nuevas incorporaciones y quiere ser una solución eficiente para los empresarios que necesitan hacer nuevas inversiones en un momento económico especialmente delicado. Los equipamientos se ofertan previa revisión y puesta a punto por parte de los servicios técnicos de Grupo Rull.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats