Lleida acull un maridatge amb 100 sumillers catalansLleida acoge un maridaje con 100 sumillers catalanes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La ciutat de Lleida serà aquest any la seu del Sopar Anual de l’Associació Catalana de Sumillers. La trobada tindrà lloc el proper diumenge, 12 d’octubre, i convocarà un centenar de professionals del vi a un sopar de maridatge a l’hotel NH Pirineos que estarà elaborat per vuit cuiners diferents.

Cada xef, majoritàriament joves, oferirà un plat diferent amb els ingredients lleidatans com a protagonistes. El sopar anual de l’Associació de Sumillers arriba a la capital de Ponent després de passades edicions a Girona, Tarragona i Barcelona.

El menú de la trobada estarà compost de 2 aperitius, 3 entrants, 1 plat de peix, 1 plat de carn, 2 postres i el seu corresponent maridatge de vins. Els restaurants que confeccionaran els diferents plats d’aquest menú són Resquitx (Mollerussa), Nova Cabanya (Lleida), L’estel de la Mercè (Lleida), NH Pirineus (Lleida), Cassia (Lleida), Cal Xirricló (Balaguer), Sucre i disseny (Alcarràs) i Malena (Gimenells).
Diferents cellers de la D. O. Costers del Segre participaran a la trobada, aportant els seus vins, mentre que els sumillers lleidatans faran les propostes de maridatge del menú.
Com és habitual en aquesta trobada, es farà el reconeixement dels socis de més de 10 anys així com es donaran a conèixer els socis d’honor de l’entitat.La ciudad de Lleida será este año la sede de la Cena Anual de la Asociación Catalana de Sumillers. El encuentro tendrá lugar el próximo domingo, 12 de octubre, y convocará un centenar de profesionales del vino a una cena de maridaje al hotel NH Pirineos que estará elaborado por ocho cocineros diferentes.

Cada chef, mayoritariamente jóvenes, ofrecerá un plato diferente con los ingredientes leridanos como protagonistas. La cena anual de la Asociación de Sumillers llega a la capital de Poniente después de pasadas ediciones en Girona, Tarragona y Barcelona.

El menú del encuentro estará compuesto de 2 aperitivos, 3 entrantes, 1 plato de pescado, 1 plato de carne, 2 postres y su correspondiente maridaje de vinos. Los restaurantes que confeccionarán los diferentes platos de este menú son Resquitx (Mollerussa), Nova Cabanya (Lleida), La estrella de la Mercè (Lleida), NH Pirineus (Lleida), Cassia (Lleida), Cal Xirricló (Balaguer), Sucre y Disseny (Alcarràs) y Malena (Gimenells).
Diferentes bodegas de la D. O. Costers del Segre participarán al encuentro, aportando sus vinos, mientras que los sumillers leridanos harán las propuestas de maridaje del menú.
Como es habitual en este encuentro, se hará el reconocimiento de los socios de más de 10 años así como se darán a conocer los socios de honor de la entidad.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats