Sommelliers i la DO Costers del Segre promocionen els vins de LleidaSommelliers y la DO Costers del Segre promocionan los vinos de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Denominació d’Origen Costers del Segre i l’Associació Catalana de Sommeliers han fet posar en dubte la dita castellana “nadie es profeta en su tierra”.
El nombrós públic professional que es va donar cita ahir dilluns a la I Mostra de Vins Costers del Segre i que va omplir el tast comentat, així com el centenar de professionals del vi de tot Catalunya que va reunir l’Associació Catalana de Sommeliers a Lleida el diumenge a la seva trobada anual, fan pensar que Costers del Segre pot arribar a ser “profeta” a la seva terra.
El president del Consell Regulador dels vins de Lleida, Magi Raventós, destacava en la inauguració de la Mostra que els Costers del Segre es tracten d’uns vins “més reconeguts fora que dins de casa”.
En aquest sentit s’emmarca l’esforç realitzat per la delegació lleidatana de l’Associació Catalana de Sommeliers amb en Xavier Ayala al capdavant d’un grup d’entusiasmats companys i companyes locals. Ayala i els seus han remogut cel i terra per aconseguir organitzar a Lleida la seva trobada anual. A la nit es va fer un sopar de maridatge de luxe (amb vuit cuiners diferents i vuit vins de Ponet), i l’endemà, de la mà de Costers del Segre, Mostra de Vins amb un tast comentat únic de 18 vins lleidatans.
El conseller d’Agricultura, Joaquim Llena; el president de la Diputació, Jaume Gilabert; l’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el televisiu periodista Marcel Gorgori; el sommelier campió d’Europa i sots campió del món Roger Vuisà (Hotel Om de Barcelona); el sumeller Jordi Bort, director de producte de la Carte des Vins i President de l’Associació Catalana de Sumillers; Manel Subirà (del Restaurant Can Bosch de Cambrils); Ferran Centelles (resaturant El Bulli)… Tots han sortit a les diferents fotografies que han propiciat els vins Costers del Segre.
Unes imatges que es completen amb les bones vibracions que han rebut els cellers de Lleida amb aquesta I Mostra Costers del Segre, que esperem que doni pas a una segona…
Moltes felicitats! La Denominación de Origen Costers del Segre y la Asociación Catalana de Sommeliers han hecho poner en entredicho el dicho castellano “nadie es profeta en su tierra”.
El numeroso público profesional que se dio cita ayer lunes en la I Muestra de Vinos Costers del Segre y que llenó la cata comentada, así como el centenar de profesionales del vino de toda Cataluña que reunió la Asociación Catalana de Sommeliers en Lleida el domingo en su encuentro anual, hacen pensar que Costers del Segre puede llegar a ser “profeta” a su tierra.
El presidente del Consejo Regulador de los vinos de Lleida, Magi Raventós, destacaba en la inauguración de la Muestra que los Costers del Segre se tratan de unos vinos “más reconocidos fuera que dentro de casa”.
En este sentido se enmarca el esfuerzo realizado por la delegación leridana de la Asociación Catalana de Sommeliers con en Xavier Ayala al frente de un grupo de entusiasmados compañeros y compañeras locales. Ayala y los suyos han removido cielo y tierra para conseguir organizar en Lleida su encuentro anual. Por la noche se hizo una cena de maridaje de lujo (con ocho cocineros diferentes y ocho vinos de Ponet), y el día siguiente, de la mano de Costers del Segre, Muestra de Vinos con una cata comentada única de 18 vinos leridanos.
El consejero de Agricultura, Joaquim Llena; el presidente de la Diputación, Jaume Gilabert; el alcalde de Lleida, Àngel Ros; el televisivo periodista Marcel Gorgori; el sommelier campeón de Europa y vice-campeón del mundo Roger Vuisà (Hotel Om de Barcelona); el sommelier Jordi Bort, director de producto de la Carte des Vins y Presidente de la Asociación Catalana de Sommeliers; Manel Subirà (del Restaurante Can Bosch de Cambrils); Ferran Centelles (resaturant El Bulli)… Todos han salido a las diferentes fotografías que han propiciado los vinos Costers del Segre.
Unas imágenes que se completan con las buenas vibraciones que han recibido las bodegas de Lleida con esta I Muestra Costers del Segre, que esperamos que dé paso a una segunda…
Muchas felicidades!

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats