Lleida acull el concurs de joves cuiners i cambrers de CatalunyaLleida acoge el concurso de jóvenes cocineros y camareros de Cataluña

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va acollir, ahir dijous, el IV Concurs de Joves Cuiners i Cambrers de Catalunya que organitzen la revista Descobrir Cuina i la Generalitat.
L’IES Abat Oliba de Ripoll va guanyar aquesta edició en una competició en què cada centre català presenta un equip de dos alumnes de cuina i dos de sala per cuinar i servir dos plats al jurat.
En aquest edició, els plats escollits pel concurs han estat l’ànec amb peres i la crema catalana. Els alumnes de sala, a més de servir aquests plats, van haver d’escollir i presentar un vi i pelar una fruita del temps davant el jurat.La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida acogió, ayer jueves, el IV Concurso de Jóvenes Cocineros y Camareros de Cataluña que organizan la revista Descobrir Cuina y la Generalitat.
El IES Abate Oliba de Ripoll ganó esta edición en una competición en que cada centro catalán presenta un equipo de dos alumnos de cocina y dos de sala para cocinar y servir dos platos al jurado.
En esta edición, los platos escogidos por el concurso han sido el pato con peras y la crema catalana. Los alumnos de sala, además de servir estos platos, tuvieron que escoger y presentar un vino y pelar una fruta del tiempo ante el jurado.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats