Les escoles de Lleida i Tortosa, guanyen el “Xefs del Futur” de cuina de l’arròs

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

GuanyadorsConcursArros

Helena Costa i Jordi Palou d’EscHotur Lleida, Àrròs Tradicional; i Oriol Franch i Anna Gracieta de l’Institut Dertosa de Tortosa, Àrròs Creatiu

Els alumnes Helena Costa i Jordi Palou de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida); i Oriol Franch i Anna Gracieta de l’Institut Dertosa de Tortosa, han estat avui dijous, dia 21 de març, els guanyadors del Concurs de Cuina de l’Arròs “Xefs del Futur”. Els lleidatans s’han emportat la beca d’estudis de 1.700 euros al millor Plat d’Àrròs Tradicional; mentre que els alumnes de Tortosa han obtingut una beca pel mateix import en la categoria de Plat Àrròs Creatiu. Eschotur Lleida ha acollit aquesta competició que organitza la Cambra Arrossera del Montsià.

La Cambra Arrossera del Montsià (DOP Arròs del Delta) organitza cada any de manaera itinerant aquest concurs de cuina per als centres de formació professional, anomenat “Xefs del Futur”. El la competició també han participat alumnes de l’Institut Escola d’Hostaleria de Girona, Institut Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils, i el Centre Integrat Públic FP Benicarló.

Mateu Blanc, xef del Restaurant Caravista de Lleida; Ramòn Tudela, xef del Restaurant Bonum de Lleida han configurat el Jurat de Cuina. Mentre que el Jurat de Degustació ha esta format per Àlex Morales, vicepresident Camara Arrossera; Rafa Gimena, periodista gastronòmic; Xavier Pérez, president honor Fecoll; i la creativa Zaïra Jovells.

+ Fotografies a: https://www.instagram.com/p/C4x_xWFNak2/?utm_source=ig_web_copy_link

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats