Les entitats de Lleida aposten pel Concurs de Paelles de CappontLas entidades de Lleida apuestan por el Concurso de Paellas de Cappont

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Els col·lectius i associacions de Lleida han apostat pel tradicional Concurs de Paelles de Cappont que se celebra avui, a partir de les 19.30 hores i que amb una dotzena d’equips participants, confia en arribar a les 200 persones a l’hora del seu sopar de germanor (21.00h), restringit als col·laboradors i participants del concurs.

Així el Centre Andaluz Terraferma, Talia Teatre, Col·lectiu Cultural de Cappont i l’Associació de Veïns del barri han inscrit els seus equips de cuina per competir amb vuit equips particulars. El jurat del concurs valorarà tant la presentació com el gust.

Mariano de la Torre, Maria Jesús Caballero i el seus fills Lluís i Òscar, propietaris del Restaraurant Rias Baixas, són els organitzadors d’aquest Concurs de Paelles de Cappont.
L’acte coincideix amb les festes del barri en honor a Sant Joan i, aquest any, inclou per primera vegada una revetlla amb el grup Passion Aloha a partir de les 22.00 hores.Los colectivos y asociaciones de Lleida han apostado por el tradicional Concurso de Paellas de Cappont que se celebra hoy, a partir de las 19.30 horas y que con una docena de equipos participantes, confía al llegar a las 200 personas a la hora de su cena de hermandad (21.00h), restringido a los colaboradores y participantes del concurso.

Así el Centro Andaluz Terraferma, Talia Teatro, Colectivo Cultural de Cappont y la Asociación de Vecinos del barrio han inscrito sus equipos de cocina para competir con ocho equipos particulares. El jurado del concurso valorará tanto la presentación como el gusto.

Mariano de la Torre, Maria Jesús Caballero y sus hijos Lluís y Òscar, propietarios del Restaraurante Rias Baixas, son los organizadores de este Concurso de Paellas de Cappont.
El acto coincide con las fiestas del barrio en honor a San Juan y, este año, incluye por primera vez una verbena con el grupo Passion Aloha a partir de las 22.00 horas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats