Semifinals del Cuiner de l’AnySemifinales del Cocinero del Año

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El concurs Cuiner de l’Any ha rebut 153 inscripcions de les quals 97 han correspost a cuiners que treballen a Catalunya, 43 a les Balears i 13 a l’Aragó. Entre aquest dimecres i dijous, 27 i 28 de juny, s’han desenvolupat les eliminatòries per escollir els representants d’aquestes tres comunitats que disputaran la final espanyola el proper mes de març a Alimentaria. Al tancament d’aquesta edició encara no s’havien fet públics els finalistes.
Dels 10 semifinalistes seleccionats, 7 exerceixen la seva professió en terres catalanes: Víctor Ibáñez, Jaume Vila, José Lacambra, Miguel Ángel Mayor, Sergio Ruiz, Xavier Balsells i Oriol Margalef. Dos pertanyen a les Balears: Víctor Manuel Martínez i Daniel Mesquida i, per la comunitat aragonesa, ha arribat a la final Raúl San Miguel.El concurso Cocinero del Año ha recibido 153 inscripciones de las cuales 97 han correspondido a cocineros que trabajan en Cataluña, 43 a las Baleares y 13 en la Aragón. Entre este miércoles y jueves, 27 y 28 de junio, se han desarrollado las eliminatorias para escoger los representantes de estas tres comunidades que disputarán la final española el próximo mes de marzo en Alimentaría. Al cierre de esta edición todavía no se habían hecho públicos los finalistas.
De los 10 semifinalistas seleccionados, 7 ejercen su profesión en tierras catalanas: Víctor Ibáñez, Jaume Vila, José Lacambra, Miguel Ángel Mayor, Sergio Ruiz, Xavier Balsells y Oriol Margalef. Dos pertenecen a las Baleares: Víctor Manuel Martínez y Daniel Mesquida y, por la comunidad aragonesa, ha llegado a la final Raúl San Miguel.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats