Nova guia per gaudir de la cuina de la fruita de LleidaNueva guía para disfrutar de la cocina de la fruta de Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Turisme de Lleida ha endegat una nova campanya pel rellançament dels restaurants acollits al programa “Fruinar” amb l’edició d’una guia dels establiments participants que inclou informació sobre les varietats i propietats de la fruita lleidatana. Amb aquesta campanya es vol promocionar, en un primer moment, la cuina de la fruita de Lleida. Així mateix, per extensió, l’acció municipal també vol dinamitzar les Terres de Ponent des del punt de vista turístic i agroalimentari.
El Patronat de Turisme explica a la guia que “la cuina de la fruita és un projecte gastronòmic que permet a tots aquells que visiten les terres lleidatanes conèixer els seus productes, des de l’horta de Lleida fins als plats elaborats pels professionals dels fogons”.
A més de destacar les qualitats saludables i nutricionals de la fruita, la nova guia es refereix al receptari amb fruita com “una cuina plena de sensacions pels cinc sentits. Atrevida, fresca, creativa, innovadora i plena de sorpreses.” En aquesta línia, la promoció assegura que “menjar fruita és sa i fer-ho a Lleida, a més, és un plaer.”
La promoció municipal insisteix en l’originalitat d’aquesta cuina explicant que “els grans cuiners han inclòs la fruita de Lleida en les seves receptes més refinades per donar un toc atractiu i innovador als seus plats. Plats que gràcies a la fruita queden plens de color, amb noves combinacions de sabors, suaus barreges d’olors i textures que et sorprendran.”
Turisme també ha aprofitat l’imprès per a incloure un paquet turístic que inclou l’hotel, l’esmorzar i una visita guiada a la ciutat des de 28 euros per persona i dia en habitació doble.Turismo de Lleida ha emprendido una nueva campaña por el relanzamiento de los restaurantes acogidos al programa “Fruinar” con la edición de una guía de los establecimientos participantes que incluye información sobre las variedades y propiedades de la fruta leridana. Con esta campaña se quiere promocionar, en un primer momento, la cocina de la fruta de Lleida. Así mismo, por extensión, la acción municipal también quiere dinamizar las Tierras de Poniente desde el punto de vista turístico y agroalimentario.
El Patronato de Turismo explica a la guía que “la cocina de la fruta es un proyecto gastronómico que permite a todos aquellos que visitan las tierras leridanas conocer sus productos, desde la huerta de Lleida hasta los platos elaborados por los profesionales de los fogones”.
Además de destacar las calidades saludables y nutricionales de la fruta, la nueva guía se refiere al recetario con fruta como “una cocina llena de sensaciones por los cinco sentidos. Atrevida, fresca, creativa, innovadora y llena de sorpresas.” En esta línea, la promoción asegura que “comer fruta es sano y hacerlo en Lleida, además, es un placer.”
La promoción municipal insiste en la originalidad de esta cocina explicando que “los grandes cocineros han incluido la fruta de Lleida en sus recetas más refinadas para dar un toque atractivo e innovador a sus platos. Platos que gracias a la fruta quedan plenos de color, con nuevas combinaciones de sabores, suaves mezclas de olores y texturas que te sorprenderán.”
Turismo también ha aprovechado el impreso para incluir un paquete turístico que incluye el hotel, almuerzo y una visita guiada en la ciudad desde 28 euros por persona y día en habitación doble.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats