Lagravera Fest amplia l’oferta gastronòmica amb nous productors i food-trucks

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Lagravera_Ovejas en invierno

Les carns de Pla-Oví, ovelles que pasten per la vinya, entre els protagonistes de les tapes

Lagravera Fest amplia la seva oferta gastronòmica i, aquest any, als vins biodinàmics del celler s’incorporen productors i food-trucks “perquè l’experiència sigui completa; amb vins, música i bon menjar”, explica Pilar Salillas, directora i enòloga del celler d’Alfarràs organitzador del festival a Vinya Núria el dissabte, dia 8 de juliol a partir de les 19 hores. Amb la col·laboració del Consell Comarcal del Segrià, Ajuntament d’Alfarràs, Ajuntament d’Algerri i la Diputació de Lleida. Les entrades es poden adquir a la www.lagravera.com

L’enoteca sobre rodes The Wine Truck, la Kombucha La Fresca; les carns de Pla-Oví, ovelles que pasten i cuiden les vinyes de Lagravera; el suc de raïm biodinàmic de Mostatxo; les croquetes de Jarana Gourmet; o els wraps i creps de Food & Roll seran alguns dels protagonistes de les tapes i degustacions que configuraran l’oferta gastronòmica. Una proposta que es completa amb el pernil de Lo Pernil de Ponent o el steak tartar de Cal Sargaire; i un producte sa i sostenible com Organa Espirulina que faran creps variats. Tot un ventall d’oportunitats per maridar els vins blancs i negres de Lagravera: Onra, Cíclic, Natural, Dolç de Solera o del singular projecte La Pell.

Amb l’entrada a Lagravera Fest, es pot començar la jornada amb una visita guiada a la vinya amb el tast de dos vins del celler, a les 10.30 hores del matí per després aprofitar per conèixer els màgics racons de La Serra Llarga. Els que arribin directament a partir de les 19.00 h per accedir als tres concerts i sessió de dj, seran rebuts amb una copa commemorativa amb portacopes i una primera degustació de vi. Tot per un preu de 20 euros pels adults, una tarifa jove de 10 euros, entre els 18 i els 12 anys; i gratuïta pels menors de 12. Les diferents foodtrucks aportaran la seva oferta de tapes durant tota la nit.

Pel que fa al programa musical, la vetllada s’obrirà amb Segon Passeig. Tot seguit, pujarà a l’escenari Carlota Flanuer; i tancarà la roda de concerts la formació Selva Nua. L’acompanyament musical de Lagravera Fest finalitzarà amb una sessió amb la dj Eli Kapowski.

‘Glamping’, acampada amb comoditats
La possibilitat d’acampar una nit de ‘glamping’ entre vinyes va ser la gran novetat de la presentació de Lagreva Fest. “Una proposta que ha estat molt ben rebuda”, explica Salillas. La fórmula de ‘glampling’, acampada amb glamur o comoditats, que ofereix Lagravera Fest inclou allotjament per a dues persones o grups de tres a cinc amb servei d’esmorzar inclòs, per 90 euros per persona en el cas d’ocupació dobles, o 70 euros en els allotjaments de més places.

Lagravera, agricultura biodinàmica
Vinya Núria, al terme d’Algerri, a l’altra banda del riu Noguera Ribagorça, per davant del terme d’Alfarràs que acull el celler Lagravera (DO Costers del Segre i membre de la Ruta del Vi de Lleida), és la parcel·la que ocupava l’antiga gravera que dona nom al celler. Aquesta parcel·la, junt amb la resta del vinyer de Lagravera, és l’única de la Denominació de Costers del Segre tractada sota criteris de Producció Biodinàmica certificada per Demeter, i té la garnatxa blanca i la garnatxa negra i els respectius Cíclic Blanc i Cíclic Negre, com a varietats i vins principals, entre altres. També son referents en recuperació de varietats ancestrals de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats