La VI Ruta de la Tapa de Cervezas San Miguel aposta per redescobrir la gastronomia i el comerç lleidatà

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

foto familia presentación ruta de la tapa
El centre de producció de Cervezas San Miguel de Lleida ha acollit avui la presentació de la VI edició de la Ruta de la Tapa, una iniciativa de la Federació d’Hostaleria de Lleida que reviu després de dos anys de forçada aturada i és, a més, una de les accions de la campanya “Ciudades Magníficas” de la companyia cervesera espanyola líder del sector. La Ruta de la Tapa torna amb força i amb voluntat de fer una doble reivindicació: la gastronomia lleidatana i el comerç local.

En total 45 establiments d’hostaleria i 12 comerços i espais emblemàtics de Lleida se sumen a la campanya que convida als lleidatans a redescobrir i donar suport a l’hostaleria i els comerços de la ciutat per reforçar la connexió emocional dels ciutadans amb els negocis locals. Aquesta acció dona suport a la reactivació dels negocis locals, contribuint així a que la ciutat sigui més MAGNÍFICA que mai.
 
La VI Ruta de la Tapa tindrà lloc del 9 de setembre al 9 d’octubre, de dijous a diumenge, i està organitzada per la Federació d’Hostaleria de Lleida amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i Cervezas San Miguel.
 
Cada local ha dissenyat una tapa per a l’ocasió amb la col·laboració d’un assessor gastronòmic i un jurat especialitzat serà l’encarregat d’escollir la  Millor Tapa 2022. La proposta guanyadora s’emportarà 1.000 euros, la situada en segona posició, 500 euros i també hi haurà un tercer premi de 500 euros per a la tapa que guanyi per votació popular al web www.estamosdetapas.com
Els consumidors més grans de 18 anys podran valorar les tapes que es presenten a concurs, puntuant-les de l’1 al 5. Els hostalers, a més, també rebran un diploma acreditatiu per haver participat.
 
A la presentació de la ruta hi ha assistit l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert; el president de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau i el director regional i portaveu de Mahou San Miguel, Oscar Latorre.

Com gaudir i redescobrir Lleida 
Aquesta especial acció, que fa de Lleida una ciutat Magnífica, comença als bars i restaurants on en consumir una Magna de San Miguel on es poden guanyar diferents premis, que es podran bescanviar a diferents comerços de la ciutat. La Sabateria, Dàlia, La Fatal, Caviar outfits, Som d’Art, Biopompas, Floristeria Art Floral, La Irreductible, Plata de Palo, Art Fang, Kruïlla i Lluís Perruquers són els establiments col·laboradors, que fan d’aquesta ciutat un lloc Magnífic.
 
Amb cada oferta de tapa + San Miguel, el consumidor obtindrà un codi al coll de la seva cervesa Magna, que haurà d’introduir a https://www.sanmiguel.com/es/ciudades-magnificas/lleida/ i sabrà al moment si ha estat guanyador d’un dels múltiples premis de 50 euros per bescanviar en un dels comerços adherits a la promoció i de 30 euros per gastar als bars que s’han sumat a la iniciativa.

Els xefs Joel Castanyé i Sergio Torres han apadrinat l’acte
A la presentació de la ruta gastronòmica, que ha tingut lloc a l’Espai Cerveser de Mahou San Miguel a Lleida, hi han estat presents els xefs Joel Castanyé (La Boscana) i Sergio Torres (Cocina Hermanos Torres) i l’assessor gastronòmic, el xef Juan Pozuelo,  que els ha ajudat a elaborar les tapes.
 
Cervezas San Miguel està compromesa amb donar suport a la cultura i la gastronomia local i reforçar el teixit comercial i socioeconòmic de les ciutats per continuar creixent junts. La voluntat de la marca és compartir el costat més inquiet de les persones per gaudir d’un món més gran, a través de diferents experiències, que no només es tradueixen en propostes cerveseres, sinó també en iniciatives com Ciutats Magnífiques, per viure i gaudir de tot allò que tenim al nostre voltant.
 

©Fotografies Marc Sirera (defoto)

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats