[:ca]La truita d’Alfarràs, protagonista del Xup Xup 2016[:es]La trucha de Alfarràs, protagonista del Xup Xup 2016[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

161110XupXup

[:ca]La Truita de Riu de la piscifactoria Santa Ana d’Alfarràs i la Pera de Lleida seran dos dels ingredients estrella del menú del Xup Xup Solidari que se celebrarà el pròxim 24 de novembre, a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur); una acció benèfica impulsada per les societats gastronòmiques lleidatanes amb l’objectiu de recaptar diners pels projectes socials de la Fundació Arrels Sant Ignasi.

La Truita se servirà com a segon plat, amb cremós de patata violeta i velouté de vi blanc, i la Pera de Lleida satisfarà els comensals a les postres, servida amb caramel i crumble d’avellana i salsa de xocolata a la pedra. L’àpat, elaborat pels alumnes d’Eschotur, obrirà amb uns entrants preparats per les societats gastronòmiques organitzadores: Rissotto amb bacallà dels Amics del Bacallà, Calçots amb tempura del Cauet del Segrià, Minihamburguesa RR del Racó del Riu, Pollastre a l’estil de la Sogall i Gaspatxo amb verdures de Lo Tall. Tot seguit se servirà el primer plat, Coca d’Espelta amb gargouillou de verdures de l’Horta de Lleida i gel de clorofil·la; com a segon, la Truita i, finalment, les postres amb Pera de Lleida. Tot regat amb cervesa, vins i cava. El menú inclou, a més, aigua mineral i cafè.

El sopar té un cost de 35 euros, amb una fila 0 per fer donatius i col·laborar en aquesta iniciativa solidària. El compte corrent d’Arrels Sant Igansi per a les donacions és: BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Les inscripcions pel sopar benèfic es fan a través de les societats gastronòmiques o bé, a través dels telèfons 615 116 002 (Francesc) i 619 292 076 (Ramon).

El sopar benèfic està organitzat per Xup Xup Lleida –marca que aplega les societats gastronòmiques lleidatanes d’Els Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Lo Tall, Racó del Riu, Sogall i Solibernat– i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

L’esdeveniment té la col·laboració de 18 marques lleidatanes: Alemany, Aramark, bonÀrea, Les Cabanes, Castillo de Monesma, Lagravera, Lloguers Sarri, Grupo Mahou San Miguel, Arroz Extra Montsià, Piscifactoria Santa Ana, Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, Tarrazú Cafès Batalla, La Torxa, Veri, Missatges i Como Pomona.[:es]La Trucha de Río de la piscifactoría Santa Ana de Alfarràs y la Pera de Lleida serán dos de los ingredientes estrella del menú del Xup Xup Solidario que se celebrará el próximo 24 de noviembre, en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida (Eschotur ); una acción benéfica impulsada por las sociedades gastronómicas leridanas con el objetivo de recaudar dinero para los proyectos sociales de la Fundación Arrels Sant Ignasi.

La Trucha se servirá como segundo plato, con cremoso de patata violeta y velouté de vino blanco, y la Pera de Lleida satisfará a los comensales en los postres, servida con caramelo y crumble de avellana y salsa de chocolate a la piedra. La comida, elaborada por los alumnos de Eschotur, abrirá con unos entrantes preparados por las sociedades gastronómicas organizadoras: Rissotto con bacalao de los Amics del Bacallà, Calçots con tempura del Cauet del Segrià, Minihamburguesas RR del Racó del Riu, Pollo al estilo de la Sogall y Gazpacho con verduras de Lo Tall. A continuación se servirá el primer plato, Coca de Espelta con gargouillou de verduras de la Huerta de Lleida y gel de clorofila; como segundo, la Trucha y, finalmente, los postres con Pera de Lleida. Todo regado con cerveza, vinos y cava. El menú incluye, además, agua mineral y café.

La cena tiene un coste de 35 euros, con una fila 0 para hacer donativos y colaborar en esta iniciativa solidaria. La cuenta corriente de Arrels Sant Ignasi para las donaciones es: BBVA ES65 0182 3401 38 0201785951. Las inscripciones para cena benéfica se hacen a través de las sociedades gastronómicas o bien, a través de los teléfonos 615116002 (Francisco) y 619.292 076 (Ramon).

La cena benéfica está organizada por Xup Xup Lleida -marca que reúne a las sociedades gastronómicas leridanas de Los Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Lo Tall, Racó del Riu, Sogall y Solibernat- y la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.

El evento cuenta con la colaboración de 18 marcas leridanas: Alemany, Aramark, bonÀrea, Las Cabanes, Castillo de Monesma, LaGravera, Lloguers Sarri, Grupo Mahou San Miguel, Arroz Extra Montsià, Piscifactoría Santa Ana, Plusfresc, Cava Rabetllat i Vidal, Sanui Fruits, Tarrazú Cafés Batalla, La Torxa, Veri, Missatges y Como Pomona.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats